Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Accu vervangen

Accu vervangen van je auto?

Ervaar je problemen bij het starten of wegrijden van je auto? Er is niks zo vervelend als vast staan op je werk na een lange werkdag of met een volle auto bij de supermarkt te zijn gestrand. Wanneer je auto niet meer wil starten, is de kans groot dat de accu van je auto niet meer goed werkt. Er zit niks anders op: je moet de accu vervangen. Bij Bochane bieden we jou de beste accu service en beschikken we over vakkundige monteurs die jouw accu vervangen. Maak een afspraak bij één van onze vestigingen en ervaar het zelf.

Waarom moet ik mijn accu vervangen?

Een accu is natuurlijk een groot en belangrijk onderdeel om de auto in beweging te krijgen. Echter gaat een accu niet voor altijd mee. Als de accu niet tijdig wordt vervangen, kan deze problemen veroorzaken bij het rijden. De accu heeft een gemiddelde levensduur van 6 jaar en kan na verloop van tijd zijn kracht verliezen. Daardoor kom je niet goed meer vooruit en kun je zelfs ergens stranden. Ook leidt een kapotte accu vaak tot afname van andere functies, zoals een airco of ruitenwissers die niet goed meer werken. Heel vervelend tijdens warm of noodweer. Hierom moet je tijdig jouw accu vervangen.

Kosten voor een accu vervangen

Wanneer de accu het niet meer doet, is het belangrijk om de accu tijdig te vervangen. Wat de kosten zijn voor de vervanging van een accu, is helemaal afhankelijk van het soort accu dat moet worden vervangen. Door de nieuwste technieken en kracht van de accu, zien we vaak dat de kosten bij nieuwere auto’s hoger zijn dan bij oudere auto’s. Vraag op onze website een vrijblijvende offerte aan en krijg een exacte kostenindicatie om jouw accu te vervangen. Vul jouw autogegevens in en wij doen je een aantrekkelijk aanbod.

Gratis accu check

Twijfel je of de accu van jouw auto toe is aan vervanging? Maak dan bij Bochane gebruik van een gratis accu check.  Je kunt altijd gratis bij één van onze vestigingen langskomen voor een vrijblijvende accu check. Je vindt onze vestigingen in Almere, Arnhem, Barneveld, Boxmeer, Ede, Elst, Lelystad, Maarn, Nijmegen, Wageningen, Veenendaal en Zeist. Onze specialisten staan hier voor jou klaar om een gratis accu check bij je auto uit te voeren. Ook controleren we dan de bijbehorende systemen zoals de dynamo en de startmotor. We bekijken samen de testresultaten. Zo weet je direct of de accu al of bijna aan vervanging toe is. Indien het noodzakelijk blijkt om de accu te vervangen, wordt deze vakkundig en zorgvuldig door onze specialisten geplaatst. Plan vandaag nog jouw afspraak in op onze website of kom langs bij één van onze vestigingen. Dat kan al vanaf € 145. We werken uiteraard enkel met producten van hoogstaande kwaliteit en monteurs met jarenlange ervaring.

Zelf een afspraak inplannen

Natuurlijk begrijpen we het ook heel goed als je liever eerst even thuis wilt overleggen of en wanneer je een nieuwe accu wilt laten plaatsen. Dan kun je altijd alsnog heel eenvoudig online een afspraak inplannen. Je ziet direct of er plek is in onze werkplaats. Of neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, voor meer informatie of een vrijblijvend advies op maat.

* De kosten van een accu zijn afhankelijk van het type en model auto.