Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen.
Kies de dag en het tijdstip die het beste bij jou past, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

Afspraak maken

Trekhaak

 

Trekhaak monteren onder je auto

Wil je een trekhaak onder je auto laten monteren omdat je bijvoorbeeld met een caravan op vakantie wil gaan of omdat je regelmatig met een aanhanger moet rijden? De vakkundige monteurs van Bochane staan voor je klaar om uw trekhaak betrouwbaar en veilig onder de auto te monteren. Je hoeft niet bang te zijn dat er onderweg iets gebeurt, je kunt veilig de weg op met de caravan of fietsendrager. Zo letten wij uiteraard op de wettelijke kogelhoogte, in combinatie met de wiel- en bandenmaat en bijvoorbeeld het veersysteem. We streven naar het beste resultaat en 100% tevredenheid. Met net dat stapje extra!

Advies op maat

Welk merk of model auto je ook hebt, met onze jarenlange kennis kunnen we jou uitgebreid adviseren. Samen met jou kijken we of je auto geschikt is om een trekhaak onder te monteren, naar het gewicht van de auto, de hoogte van de kentekenplaat en de wensen voor het gebruik. Je weet direct waar je aan toe bent dankzij onze snelle maatwerk offerte. Een trekhaak monteren wij al vanaf € 675. Al vele tevreden klanten gingen je voor. Je kunt hun beoordelingen online lezen om een beter beeld te krijgen van onze uitstekende service.

Maak direct een afspraak

Profiteer ook van onze scherpe prijzen en maak direct online een afspraak om een trekhaak te laten monteren, zowel een vaste als een afneembare of wegdraaibare trekhaak. Je kunt ook vrijblijvend telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen, bijvoorbeeld Bochane Nijmegen of Lelystad. Of loop eens gezellig bij ons binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Onze specialisten staan voor je klaar om jou van de juiste informatie en het beste advies te voorzien. Je bent van harte welkom!

* De kosten van een trekhaak zijn afhankelijk van het type en model auto.