Bochane steunt de student

Bochane steunt de student

Bochane steunt de student

Bij Bochane leveren wij mobiliteitsoplossingen voor iedereen. Dat houdt niet zomaar op bij het verkopen van auto’s, zo zijn wij ook actief bezig in de maatschappij. Een mooi voorbeeld hiervan is de ondersteuning die wij geven aan verschillende opleidingen op het gebied van mobiliteit. Het is cruciaal dat de volgende generatie zoveel mogelijk kansen krijgt om te leren van wat er nu daadwerkelijk gebeurt in de werkomgeving.

HAN Academie

Het leren werken aan moderne auto’s is hierbij een essentieel aspect. De Bochane groep helpt hier graag aan mee en op 5 december 2022 mochten wij een mooi cadeau afgeven aan de HAN Academie Engineering & Automotive. Een Renault Clio Hybride is in bruikleen geschonken, zodat de studenten kunnen werken aan een nieuw hybride aangedreven voertuig.

Manager van de opleidingen Ertan Ertunç is erg blij met de gulle gift. “We zijn erg verheugd dat we op deze manier de automotive kennis van onze studenten up-to-date kunnen houden, zoals voor de associate degree opleiding Systeemspecialist Automotive, die we ook als maatwerktraject aanbieden.”

Aventus

MBO-studenten krijgen vaak meer praktijkervaring tijdens hun studie. Toch is het ook voor hen nog steeds een uitdaging om aan moderne auto’s te kunnen werken. Bochane Apeldoorn wilde hier graag een steentje aan bijdragen en doneerde een Renault Clio aan Aventus. De vestigingsmanager van Bochane Apeldoorn, Patrick Schoonhoven vatte het goed samen: “Mbo-studenten zijn de toekomst! Het is belangrijk om hierin te investeren”.

Bochane Aventus

Er is een mooie plek vrij gemaakt in het praktijklokaal van de opleiding Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen. De Renault Clio mag helemaal uit elkaar gehaald worden om zo de moderne aspecten van een auto en alle veiligheidssystemen te ontdekken.

Mobiliteit betekent dus meer dan alleen het verzorgen van voertuigen, het betekent ook de studenten een kans te geven om te werken aan de toekomst. Door te investeren in studenten en opleidingen, geven wij de volgende generatie de beste kans om gemakkelijk in te stromen in de Mobiliteit sector.

1450x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Review BYD Atto 3: Focus op de nieuwe rijder

Lees verder
249x bekeken Team Bochane
De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

De nieuwe Renault Captur gaat voor het leven

Lees verder
377x bekeken Team Bochane
Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Bochane Harderwijk wordt Nissan-dealer

Lees verder
577x bekeken Team Bochane