Vanaf
€ 18.950
Private lease
€ 319
Dacia4All (p/mnd)
€ 

Ontdek de nieuwe Dacia Spring

De nieuwe Spring tilt zijn kenmerkende kwaliteiten daardoor naar een nog hoger niveau. Met zijn geheel nieuwe, robuustere ontwerp, is de Dacia Spring nog aantrekkelijker dan ooit. Maar ook praktischer met zijn interieur dat uitzonderlijk veel opbergruimte biedt in dit segment. Daarbij heeft de Spring zijn fundamentele kracht behouden: hij is nog altijd de betaalbaarste 100% elektrische auto op de markt. Met een vanafprijs van € 18.950 is de nieuwe Spring nog altijd de voordeligste volwaardige elektrische personenauto van Nederland. Bovendien komen alle uitvoeringen in aanmerking voor € 2.950 SEPP-subsidie in 2024. Daardoor is de nieuwe Spring al te rijden vanaf € 16.000.

Ontdek de Dacia Spring van binnen en buiten

Maak gebruik van onderstaande buttons om een eerste impressie te krijgen van de Dacia Spring Electric. Hieronder vind je meer informatie over het exterieur, het interieur en de technologie die in de auto aanwezig is.

Exterieur

Het nieuwe design van Dacia geven de Spring nieuwe, krachtige looks met strakke, eenvoudige vormen. Een sprekend voorbeeld is de fraai vormgegeven motorkap. De nieuwe Dacia Spring wordt geleverd met keuze uit zes kleuren, waaronder de nieuwe tinten Sandstone en Rouge Brique.

Interieur

Vanbinnen is de Dacia Spring misschien nog wel meer veranderd. Een compleet nieuw, strakker en moderner  dashboard tilt het interieur van de nieuwe Spring naar een veel hoger niveau. Het interieur zit vol met simpele, strakke, maar ook mooie vormen en kleuren. Het totaal maakt de Spring robuust, er is meer opbergruimte dan voorheen en er zijn allerlei accessoires om de Spring nog handiger te maken, zoals een telefoonhouder, lampjes en een tweede dashboardkastje.

Technologie

De Spring kan gemiddeld tot 6 dagen in een omgeving rijden waarin je vaak moet afremmen, bijvoorbeeld in de bebouwde kom. Ook check je eenvoudig het batterijniveau op afstand via de app en laad je je Spring binnen een uur op naar 80%.

Dacia Spring Electric: 100% elektrisch, betaalbaar en ruim

Dat een 100 procent elektrische auto ook betaalbaar kan zijn, bewijst de Dacia Spring Electric. Deze compacte stadsauto is toch bijzonder ruim van binnen en is van alle gemakken voorzien.

100 procent elektrische Dacia Spring

De Dacia Spring Electric is een 100 procent elektrische auto. De auto rijdt dan ook volledig op stroom. Dit is vele malen beter voor het milieu, want de Dacia Spring Electric stoot geen vervuilende gassen uit. Zo kom je “groen” op je bestemming aan. Door de eco-modus in te schakelen rijdt je nog zuiniger. En dankzij het remmen met energieterugwinning wordt de accu tijdens het rijden bijgeladen. Beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee.

Betaalbaar

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare auto, dan mag je Dacia zeker niet overslaan. Dacia weet keer op keer zeer betaalbare auto’s op de markt te brengen. Zonder dat er hierbij beknibbeld wordt op de belangrijkste functionaliteiten en luxe. Ook de Dacia Spring Electric is erg scherp en zeer aantrekkelijk geprijsd voor een volledig elektrische auto.

Ruim en comfortabel

Hoewel de Dacia Spring Electric onder de categorie compacte stadsauto’s valt, is de auto ruim en comfortabel. Er is voldoende ruimte voor iedereen. En ook in de bagageruimte plaats je met gemak al je boodschappen, tassen, koffers en andere bagage.

Voordelen van de Spring Electric t.o.v. de Volkswagen E-UP!

De Dacia Spring Electric wordt vaak vergeleken met de Volkswagen E-UP! Dit is eveneens een 100 procent elektrische auto. Wanneer we kijken naar de afmetingen van beide auto’s dan wint de Dacia het overduidelijk van de E-UP! De Spring zit net iets ruimer en biedt bovendien meer beenruimte achterin. Ook is de Dacia Spring Electric een stuk lichter van gewicht en heeft de auto een kleinere draaicirkel.

Beschikbare uitvoeringen

Binnenkort verwacht
Nieuwe Spring 45 Expression
Nieuwe Spring 45 Expression
Rijklaar € 18.950
Private lease (p/mnd) € 319
Standaard voorzien van
 • Elektrisch bedienbare zijruiten voor én achter
 • 10,1″ Touchscreen, connected navigatie, draadloze smartphone replicatie met ondersteuning Apple CarPlayTM en Android AutoTM
 • Verkeersbordherkenning
 • Parkeersensoren achter met sonische weergave
 • Hill Start Assist
Offerte
Binnenkort verwacht
Nieuwe Spring 65 Expression
Nieuwe Spring 65 Expression
Rijklaar € 19.950
Private lease (p/mnd) € 334
Standaard voorzien van
 • Elektrisch bedienbare zijruiten voor én achter
 • 10,1″ Touchscreen, connected navigatie, draadloze smartphone replicatie met ondersteuning Apple CarPlayTM en Android AutoTM
 • Verkeersbordherkenning
 • Parkeersensoren achter met sonische weergave
 • Hill Start Assist
Offerte
Binnenkort verwacht
Nieuwe Spring 65 Extreme
Nieuwe Spring 65 Extreme
Rijklaar € 20.950
Private lease (p/mnd) € 349
Standaard voorzien van
 • Elektrisch bedienbare zijruiten voor én achter
 • 10,1″ Touchscreen, connected navigatie, draadloze smartphone replicatie met ondersteuning Apple CarPlayTM en Android AutoTM
 • Verkeersbordherkenning
 • Parkeersensoren achter met sonische weergave
 • Hill Start Assist
 • Achteruitrijcamera
Offerte

1. ACTIEVOORWAARDEN

© 2024- Alle rechten voorbehouden.

De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een Dacia Duster, Dacia Jogger, Dacia Sandero of Sandero Stepway of een Dacia Spring. De actieperiode loopt van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2024. Bovendien dient de Dacia personenauto uiterlijk op 30 juni 2024 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) te zijn. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

2. 5 JAAR GARANTIE OP DACIA ECO-G LPG MOTORISATIES
Voor orders van de particuliere klant geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 maart 2024 geldt 2 jaar kosteloos verlengde garantieplus voor een totaal van 5 jaar of een kilometrage van 100.000 kilometer. Van toepassing op alle modellen en uitvoeringen met een ECO-G LPG motor. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een dealer (van jouw keuze) die gevestigd is in Nederland.

3. PRIVATE LEASE AANBOD VIA MOBILIZE FINANCIAL SERVICES (MFS).

Met Dacia Private Lease kan de particuliere klant voor een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een Private Lease-aanbod. Hiermee ervaart de particuliere klant het genot van een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, de particuliere klant betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

Niet mogelijk i.c.m.: andere acties, Dacia autofinanciering

3.1 DACIA PRIVATE LEASE

Alle gecommuniceerde Dacia Private Lease-maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversie van het model met een termijn van 72 maanden en een jaarkilometrage van 5.000 km tenzij anders vermeld en is inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering), premie voor de Casco-verzekering, met eigen risico van € 450,-, voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade), premie ongevallen inzittenden verzekering, , pechhulp Europa, bescherming bij werkeloosheid en/of arbeidsongeschiktheid en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 24 uur.

3.2 DACIE PRIVATE LEASE VOOR DACIA SPRING (ALLEEN UIT VOORRAAD)

Voor de Dacia Spring geldt tijdelijk een sterk gereduceerd en aantrekkelijk maandtarief op basis van 48 maanden en 5.000 km. De vanaftarieven zijn respectievelijk €249,- voor een Essential versie, €259,- voor een Expression versie en €264 voor de Extreme versie (voor alle geldt: zolang de voorraad strekt, bij afwijkende opties of parameters kan de prijs afwijken). Indien de SEPP subsidie door de klant wordt aangevraagd en wordt toegekend door de overheid, wordt er door deze subsidie €61 per maand gecompenseerd waardoor de daadwerkelijke maandelijkse kosten voor de klant uitkomen op €188,- voor een Essential versie, €198,- voor een Expression versie en €203,- voor de Extreme versie.

4. DACIA FINANCIERING PARTICULIERE KLANT

4.1 FINANCIERING – DACIA4ALL

Met Dacia4All kunnen de particuliere klant en de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, met keuze uit een overzichtelijk en eenvoudig aanbod: 4 jaar financiering (48 maanden) tegen 4,9% rente of 5 jaar financiering (60 maanden) tegen 5,9% rente.

Maak je reeds gebruik van een MFS contract (financiering of lease) voor een Dacia model, dan geldt er bij aanschaf van een nieuwe Dacia een korting van 0,5% waardoor de rentepercentages uitkomen op 4,4% voor 48 maanden of 5,4% voor 60 maanden.

In beide varianten zit de service verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) van één extra jaar voor een totaal van 48 maanden of maximaal 100.000 kilometer inbegrepen. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een dealer (van jouw keuze) die gevestigd is in Nederland.

Dacia4All
Effectieve rente op jaarbasis is 4,9%Effectieve rente op jaarbasis is 5,9%
0,5% rentekorting voor loyale Dacia klanten 0,5% rentekorting voor loyale Dacia klanten
Looptijd: 48 maandenLooptijd: 60 maanden
+1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen +1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen

Slottermijn mogelijk, maximale hoogte afhankelijk van looptijd en is percentage van aanschafwaarde (30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden). Deze financiering geldt op nieuwe Dacia -personenwagenorders.      

Op de financiering en services van Mobilize Financial Services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Aanbod is o.b.v. 48 of 60 maanden, rente is afhankelijk van de looptijd 4,9% (48 maanden) of 5,9% (60 maanden). Dacia4ALL is inclusief Garantie ongeacht de looptijd. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia4ALL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Reken-voorbeeldVoorbeeld Consumenten-
adviesprijs
Aanbetaling InruilwaardeTotaal kredietbedragLooptijd in maandenSlottermijnDebetrentevoet Jaarlijks kosten-percentageTotaal te betalen bedragMaandtermijn
Dacia4ALL – 4,9%€ 15.000€ 3.750€ 11.25048€ 4.5004,9%€ 12.794€ 173
Dacia4ALL – 5,9%€ 15.000€ 3.750€ 11.25060€ 4.5005,9%€ 13.575€ 151

4.2   50/50 DEAL 

Voor orders van 1 januari 2024 tot en met 31 maart 2024 van particuliere klanten en de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s is er een 50/50 financieringsaanbod waarbij de klant wordt aangeboden 50% van de auto aan te betalen en de overige 50% te financieren tegen een zeer gunstig rentetarief van 2,9%.

Voor orders van 17 januari 2024 tot en met 17 maart 2024 van particuliere klanten en de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s is er een 50/50 financieringsaanbod op Dacia Spring waarbij de klant wordt aangeboden 50% van de auto aan te betalen en de overige 50% te financieren tegen een zeer gunstig rentetarief van 0,99%. Voor zakelijke klanten is het rentetarief 0%. 

4.3 50/50 DEAL VOOR DACIA SPRING

Op orders voor de Dacia Spring van 17 januari 2024 tot en met 15 maart 2024 van particuliere klanten is er een 50/50 financieringsaanbod waarbij de klant wordt aangeboden 50% van de auto aan te betalen en de overige 50% te financieren tegen een zeer gunstig rentetarief van 0,99%.

Op orders voor de Dacia Spring van 17 januari 2024 tot en met 15 maart 2024 van kleinzakelijke klanten met maximaal 10 auto’s is er een 50/50 financieringsaanbod waarbij de klant wordt aangeboden 50% van de auto aan te betalen en de overige 50% te financieren tegen een rentetarief van 0%.

ModelVersiePakketTotaalbedragAanbetalingGefinancierd bedragSlottermijnTermijnRenteTotaal te betalen bedragMaandelijks bedrag
SpringEssentialDacia4All€ 21.750€ 7.300€ 14.450€ 6.525484,90%€ 16.509€ 208
SpringEssentialDacia4All€ 21.750€ 10.250€ 11.500€ 6.525484,90%€ 13.245€ 140
SpringEssentialSpring 50/50€ 21.750€ 10.875€ 10.875€ 0360,99%€ 11.041€ 309

5. INRUILWAARDE VIA ONLINE TAXATIETOOL

Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van jouw huidige auto, kan de particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst handelswaarde (via www.bochane.nl). De op basis van de Autotelex Koerslijst gegenereerde taxatie is indicatief. Hierbij wordt rekening gehouden met het moment van inname van de inruilauto. De daadwerkelijke taxatie gebeurt te allen tijde bij ons op locatie en kan deze taxatie afwijken door (bijvoorbeeld, doch niet uitsluitend) extra accessoires op de auto, optiecorrecties, staat van de auto, en in specifieke gevallen, doordat de aangeboden auto op dat moment zeer moeilijk door te verkopen is in de markt. De daadwerkelijke kilometerstand kan onze uiteindelijke taxatie ook beïnvloeden. De auto dient in goede staat en schadevrij te zijn. De taxatie-bepaling vindt plaats op basis van een profieldiepte van de banden van +/- 50%. De auto moet een APK-keuring kunnen doorstaan.   

Aan het indicatieve inruilvoorstel bochane.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de uiteindelijke en exacte taxatie kun je contact opnemen met één van onze vestigingen. De taxatie is geldig tot maximaal twee weken na taxatiedatum.   

Wij kunnen een inruil zonder opgave van redenen weigeren. Hoewel de Dacia-organisatie ernaar streeft elke aangeboden inruilauto te accepteren zijn er gevallen denkbaar, waarin de wij de betreffende inruil niet kan accepteren. 

6. AANVULLENDE VOORWAARDEN

Bovenstaande genoemde acties gelden niet in combinatie met andere acties. Vraag de ons naar de exacte actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden sluiten de toepasselijkheid van andere op de koop van een Dacia personenauto van toepassing zijnde voorwaarden niet uit. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Bochane behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst.

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Bohane zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.

Op de actie, deze algemene actievoorwaarden en alle met de actie verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de actie of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Energieverbruik Dacia Sandero en Sandero Stepway, Jogger en Duster variërend van 5,2 – 7,8 l/100 km, resp. 19,2 –12,8 km/l. CO2-uitstoot variërend van 108 – 153 g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. 3 jaar fabrieksgarantie met een maximum kilometrage van 100.000 km (hetgeen als eerste behaald wordt) op elke nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Spring en Duster. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden.