Dacia Duster 2020

Ruim tien jaar na de introductie in 2010 verkoopt de Dacia Duster nog steeds erg goed. Deze ruime, zeer betaalbare B-segment SUV heeft in 2018 een upgrade gehad. Vooral het interieur is hierbij onder handen genomen. Ook de Dacia Duster uit 2020 behoort tot deze tweede generatie. De Dacia Duster uit 2020 is met zowel een benzinemotor als op LPG te verkrijgen. Ook bij Bochane hebben wij geregeld Dacia Duster occasions met dit bouwjaar bij onze vestigingen in voorraad. Bekijk onze actuele voorraad op deze pagina.

Dacia Duster 2020: ruime, betrouwbare, goedkope B-segmenter

De Dacia Duster met bouwjaar 2020 is vooral erg populair en geliefd onder mensen die op zoek zijn naar een ruime, betrouwbare en goedkope B-segmenter. Met een Dacia uit 2020 kom je zeker geen ruimte te kort. Vergeleken met de eerste generatie van dit model auto is het interieur nog ruimer geworden. Door op de juiste punten te besparen, zonder hierbij in te boeten op de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, heeft Dacia een zeer betaalbare SUV op de markt weten te brengen. Daar waar de eerste generatie over alleen de broodnodige functionaliteiten beschikte, is deze nieuwe generatie iets luxer ingericht. Zo is de Dacia Duster met bouwjaar 2020 verkrijgbaar met grotere speakers, camera’s rondom, een dodehoekwaarschuwingssysteem, keyless entry en automatische airconditioning.

Vind een Dacia Duster met bouwjaar 2020 bij Bochane

Op deze pagina vind je onze actuele voorraad tweedehands Dacia Duster uit 2020. Hier kun je de verschillende auto’s met elkaar vergelijken, als favoriet opslaan of een proefrit inplannen voor jouw favoriete Dacia Duster met bouwjaar 2020. Maak gebruik van de zoekfilters voor snelle en eenvoudige navigatie. Zo kun je hier jouw wensen en eisen doorgeven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Dacia Duster uit 2020 bij jou in de buurt? Bekijk dan wat onze voorraad is bij de dichtstbijzijnde Bochane vestiging. Mocht jouw droomauto er op dit moment niet tussen staan, sla je zoekopdracht dan op. Zo hoef je onze website niet iedere dag in de gaten te houden. Je krijgt namelijk vanzelf bericht wanneer wij een geschikte Dacia Duster uit 2020 hebben binnen gekregen.

Zie daarnaast ook de andere occasions:

Sluit één van onze dealerpakketten af

Wanneer je een Dacia Duster met bouwjaar 2020 bij ons koopt, wordt deze met het standaard afleverpakket geleverd. Dit standaard afleverpakket omvat een geldige APK, wettelijke garantie en RDW-leges. Tegen een meerprijs kun je ook één van onze dealerpakketten afsluiten: basis, plus of premium. Deze pakketten omvatten een langere of geheel nieuwe APK, uitgebreidere garantie, een Bochane Privilege Pas voor één jaar en verschillende beurten en controles, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Meer informatie hierover vind je op onze website. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Proefrit maken in een Dacia Duster 2020? Je bent van harte welkom!

Voor het maken van een vrijblijvende proefrit in een Dacia Duster uit 2020 ben je bij ons altijd van harte welkom. Plan een afspraak in bij de vestiging waar de auto staat. Dit doe je telefonisch of online. Je vindt ons in de volgende plaatsen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!