Dacia Sandero 2020

Dat een ruime en betrouwbare B-segment auto en een aantrekkelijke prijs goed samengaan, bewijst de Dacia Sandero. De Dacia Sandero is één van de goedkopere auto’s uit de kleine middenklasse. De Sandero mag dan voor een relatief kleine prijs op de markt te koop zijn, op de betrouwbaarheid en veiligheid is absoluut niet beknibbeld. Het interieur voelt ruim aan, zoals je van een B-segmenter mag verwachten. De Dacia Sandero uit 2020 is de laatste auto van de tweede generatie. In 2021 werd de derde generatie uitgebracht. Ben je op zoek naar een Dacia Sandero met bouwjaar 2020? Bij Bochane hebben we diverse uitvoeringen in onze voorraad. Ontdek onze huidige voorraad op deze pagina.

Dacia Sandero 2020 in verschillende uitvoeringen

Net zoals iedere andere Daciais ook de Dacia Sandero uit 2020 in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. De auto is te verkrijgen met een benzine motor, een BI-Fuel motor (benzine en LPG) of in een LPG uitvoering. Al deze varianten van de Dacia Sandero uit 2020 hebben een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Rijd je liever in een Dacia automaat? Dat kan. Ook een automatische versnellingsbak behoort tot de mogelijkheden wanneer je een Dacia Sandero met bouwjaar 2020 wilt kopen.

Bekijk onze huidige voorraad tweedehands Dacia Sandero 2020

Op deze pagina vind je alle Dacia Sandero occasions met bouwjaar 2020 die op dit moment bij onze vestigingen te vinden zijn. Om jouw droomauto te vinden, kun je gebruik maken van de zoekfilters links op de pagina. Ook is het mogelijk om een auto als favoriet op te slaan of meerdere auto’s met elkaar te vergelijken. Staat de Dacia Sandero uit 2020 van jouw wensen er niet tussen? Sla je zoekopdracht dan op. Je ontvangt dan vanzelf een melding wanneer wij een auto die overeenkomt met je zoekopdracht in onze voorraad hebben opgenomen.

Haal alles uit je occasion met een Bochane dealerpakket

Standaard leveren we iedere tweedehands Dacia Sandero uit 2020 af met wettelijke garantie, RDW-leges en een geldige APK. Je kunt echter veel meer uit je occasion halen met een Bochane dealerpakket. Tegen een meerprijs kun je kiezen uit een basis pakket of een uitgebreider plus of luxe premium pakket. Bij het basis pakket krijg je onder meer een APK die nog minimaal 6 maanden geldig is, 12 maanden BOVAG garantie en een Bochane Privilege Pas voor één jaar. Dacia occasions jonger dan 5 jaar en met maximaal 100.000 kilometer op de teller komen tevens in aanmerking voor de andere twee dealerpakketten. Deze omvatten onder andere 12 of 24 maanden Top Occasion garantie, een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt volgens het schema van de fabrikant en eveneens een Privilege Pas. Een compleet overzicht van alle voordelen per dealerpakket vind je op onze website.

Daarnaast is de Sandero in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte Dacia Duster occasion te vinden. Bekijk hieronder alle bouwjaren:

Proefrit maken in een Dacia Sandero 2020?

Je kunt een tweedehands auto het beste ervaren door een proefrit te maken. Ook voor het maken van een proefrit in een Dacia Sandero uit 2020 ben je bij Bochane van harte welkom. Een afspraak hiervoor plan je eenvoudig en snel online in. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Bel hiervoor naar de vestiging waar de Dacia Sandero met bouwjaar 2020 staat. Wij zijn gevestigd in de volgende plaatsen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!