Autotechnicus bij Bochane

Eerste Autotechnicus

Sleutel jij graag aan auto’s? Ben je klantvriendelijk en flexibel? En word je helemaal enthousiast van autotechniek? Dan is de functie eerste autotechnicus jouw perfecte baan!

Als eerste autotechnicus ben jij dé specialist voor het repareren en signaleren van storingen. Dit doe je zowel op elektrisch als mechanisch gebied. In deze uitdagende en afwisselende functie zorg je er met jouw zelfstandigheid voor dat onderhoud en reparaties aan personen- en bedrijfswagens technisch correct worden uitgevoerd. Ook kijk je als eerste autotechnicus naar welke verbeteringen er nog meer mogelijk zijn. Zo zorg je ervoor dat de wagens in topconditie weer vertrekken!

Aangenaam.

Dit is de Bochane Groep

Wij, bij Bochane, zijn een autobedrijven groep die ondertussen al uit bijna 20 dealervestigingen, meer dan 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en 4 universele garages bestaat. Samen bieden wij een uitgebreid aanbod aan mobiliteitsdiensten aan. Ook zijn wij merkdealer van de automerken: Renault, Dacia en Nissan.

We zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. Zij kunnen op ons vertrouwen. Wij zorgen er namelijk voor dat zij gegarandeerd weer veilig de weg op kunnen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om te blijven investeren in de toekomst. Voertuigen worden steeds veiliger, comfortabeler, milieuvriendelijker, en natuurlijk ook sneller. Voortgang stimuleren is waar wij in investeren.

Bij die voortgang hoort ook ons personeel. Daarom zorgen wij voor goede werkomstandigheden en een prettige werksfeer. Naast het sleutelen aan auto’s is het ook belangrijk om aan jezelf te blijven sleutelen. Bij Bochane heb je de kans om jezelf als eerste autotechnicus door te ontwikkelen en je te specialiseren binnen de automotive branche. Dit kan door verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo heb je de uitdagende baan van eerste autotechnicus, en dat ook nog eens bij één van de grootste autodealers van Nederland!

Eerste autotechnicus functie: dit ben jij

Als eerste autotechnicus bij Bochane vind je het fantastisch om jouw kennis over autotechniek in te zetten bij het uitvoeren van onderhoud en reparaties van personen- en bedrijfswagens. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen belangrijk voor de vacature eerste autotechnicus:

Je bent minimaal in het bezit van een diploma voor Autotechnicus;

Je beschikt over relevante werkervaring;

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;

Je bent proactief, resultaatgericht en flexibel;

Je werkt zorgvuldig en netjes;

Je hebt goede communicatieve eigenschappen;

Je bent stressbestendig en een echte teamplayer.

Aangenaam.

Zo ziet de werkdag van een eerste autotechnicus eruit

Het is 8:00 uur ‘s ochtends en om de dag lekker te starten, pak je eerst een goede kop koffie. Je praat kort met je collega’s bij en bent hierna helemaal klaar om in de garage aan de slag te gaan. Iedere dag is het als eerste autotechnicus weer een verrassing welke uitdagingen er op jouw pad komen.

Er komen op zo’n dag kleine en grote klussen voorbij. Met behulp van verschillende elektronische apparatuur stel je zelf vast wat er aan de hand is met de voertuigen. Daarnaast geef je als eerste autotechnicus leiding aan andere autotechnici en handel je de administratie rond de reparaties af. Ook ben jij hét contactpunt van de klant. Zo geef je aan de klant door welke problemen je hebt vastgesteld en licht je ook toe wat de oplossingen voor deze problemen zijn. Tussen al deze werkzaamheden door is het om 12:00 uur tijd voor wat heerlijke boterhammen. Na deze welverdiende lunchpauze pak je jouw werkzaamheden weer op en vul je de rest van de middag

Voordat je het weet is het 17:00 uur en zit jouw werkdag als eerste autotechnicus er alweer op!

1e autotechnicus bij Bochane

Solliciteren maar!

Ben jij de perfecte kandidaat en wil jij graag als 1e autotechnicus bij ons aan de slag? Om te solliciteren ga je naar de vacature van de eerste autotechnicus functie die jij graag wilt hebben. Lees de vacature door en klik op ‘solliciteren’. Vul het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons terug!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!