Vacature Calculator

Schademanager/calculator

Word jij helemaal enthousiast over auto’s en kan je het wel een passie noemen? Ben je op zoek naar een baan in de schadeherstelbranche? Dan is de functie auto schademanager bij Boekhorst Autoschade jouw perfecte baan!

Als schademanager ben jij dé specialist als het aankomt op autoschades. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het ontvangen, inplannen en het perfect afwikkelen van deze schades. Hierbij kom je in contact met verschillende verzekerings- en leasemaatschappijen. Je maakt als Schademanager/Calculator de nodige calculaties en je zorgt ervoor dat je de benodigde onderdelen bestelt. Ook is het belangrijk dat je als schademanager weet hoe je de wens van de klant op de juiste manier naar de werkplaats brengt. Jij zorgt ervoor dat onze klanten weer blij en zorgeloos de weg op kunnen gaan!

Aangenaam.

Dit is de Bochane Groep

Bij Bochane zijn we een autobedrijvengroep die ondertussen al uit bijna 20 dealervestigingen, meer dan 20 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en maar liefst 4 universele garages bestaat. Samen bieden wij een uitgebreid aanbod aan mobiliteitsdiensten aan. Daarbij zijn wij ook merkdealer van Renault, Dacia en Nissan.

Wij streven ernaar om de drijvende kracht achter onze klanten te zijn. Onze klanten kunnen namelijk op ons vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat zij weer helemaal veilig de weg op kunnen. Daarnaast vinden wij het essentieel om in de toekomst te blijven investeren. Voertuigen worden namelijk steeds sneller, comfortabeler, veiliger en milieuvriendelijker. Wij investeren in het stimuleren van voortgang.

Bij die voortgang hoort ook ons personeel. Daarom zorgen wij voor een uitdagende baan, goede werkomstandigheden, en een fijne werksfeer binnen ons groeiende bedrijf. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het verbeteren van auto’s, ben je ook verantwoordelijk om jezelf te verbeteren. We vinden het belangrijk dat jij jezelf als schademanager/calculator kan blijven ontwikkelen. Dit kan door verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Zo heb je de leukste baan als schademanager, en dat ook nog eens bij één van de grootste autodealers van Nederland!

Schademanager functie: dit ben jij

Als schademanager bij Boekhorst Autoschade vind je het fantastisch om jouw kennis over schadeherstel in te zetten in de autobranche. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen belangrijk voor de vacature Schademanager/Calculator:

Je hebt een MBO opleiding afgerond tot schademanager of;

Je hebt aantoonbare praktijkervaring;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel spreken als schrijven);

Je hebt een goede beheersing van Audatex modules en je bent in het bezit van een geldige Audatex pas;

Je hebt een goede beheersing van administratieve processen en systemen, zoals MS Office, Delta, Dispatch en Exchange;

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;

Je bent positief, flexibel en resultaatgericht.

Zo ziet de werkdag van een schademanager eruit

Het is 8:00 uur ‘s ochtends en om de dag goed te beginnen, zet je eerst een lekkere kop koffie bij het koffiezetapparaat. Je hebt een gezellig praatje met je collega’s en bent hierna helemaal klaar om aan de slag te gaan. Als schademanager heb je erg variërende dagen.

Op zo’n dag houd je je met verschillende taken bezig. Je ontvangt klanten en neemt hun autoschade in ontvangst. Vervolgens zorg je dat deze klanten de juiste afhandeling krijgen. Hierbij houd jij je bezig met onder andere de kostenbegroting en de facturatie. Je neemt contact op met de verzekerings- en/of leasemaatschappij. Ook hou je tussendoor contact met de klant en leg je de stappen die worden ondernomen uit. Daarnaast coördineer je de werkplaatsplanning en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Met al deze werkzaamheden vliegt de tijd om en is het tijd voor wat heerlijke boterhammen. Na deze welverdiende lunchpauze pak je jouw werkzaamheden weer op en vul je de rest van de middag.

Voordat je het weet is het 17:00 uur en zit jouw werkdag als Schademanager/Calculator er alweer op!

Schademanager/calculator bij Boekhorst Autoschade

Solliciteren maar!

Ben jij de perfecte kandidaat en wil jij graag als schademanager/calculator bij ons aan de slag? Om te solliciteren ga je naar de vacature schademanager en klik je op de functie die jij graag wilt hebben. Bekijk en lees de vacature goed, klik op ‘solliciteren’ en vul het formulier in! Wanneer je het formulier hebt verzonden, hoor je zo snel mogelijk van ons terug!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!