Junior Verkoopadviseur bij Bochane

Verkoopadviseur

Is het verkopen van auto’s jouw talent? Ben jij klantvriendelijk en weet jij hoe je leads om kunt zetten naar concrete verkopen? Dan is de functie verkoopadviseur jouw droombaan!

Als verkoopadviseur ben jij hét gezicht van onze organisatie in de fysieke showroom. Ook ben je de drijvende kracht achter onze virtuele showroom. In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij de gastheer/gastvrouw die ervoor zorgt dat iedere bezoeker zich thuis voelt bij Bochane. Zo kan je als verkoopadviseur oprechte interesse tonen in het individu, maar kan je ook meepraten over actualiteiten in de zakelijke markt. De taak van onze verkoopadviseurs is het enthousiasmeren van de klanten die een bezoek brengen aan onze showrooms!

Aangenaam.

Dit is de Bochane Groep

Bij Bochane hebben wij onze autobedrijven groep uitgebreid tot bijna 20 dealervestigingen, meer dan 20 schadevestigingen, 4 universele garages, en een lease- en verhuurmaatschappij. Samen bieden wij een breed aanbod aan mobiliteitsdiensten aan. Daarnaast zijn wij merkdealer van Renault, Dacia en Nissan.

We zijn graag de drijvende kracht van onze klanten. Onze klanten kunnen namelijk op ons vertrouwen. We zorgen ervoor dat zij 100% veilig de weg op kunnen. Bij Bochane vinden wij het ook belangrijk om in de toekomst te blijven investeren. Voertuigen worden steeds sneller, veiliger, comfortabeler en milieuvriendelijker. Voortgang stimuleren is iets waar wij in investeren.

Onder die voortgang valt natuurlijk ook ons personeel. Daarom zorgen wij voor een prettige werksfeer en goede werkomstandigheden. Naast het adviseren van klanten in goede investeringen, is het ook belangrijk om in jezelf te investeren. Daarom bieden wij diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan. Zo heb je de uitdaging van als verkoopadviseur auto, en dat ook nog eens bij één van de grootste autodealers van Nederland!

Verkoopadviseur functie: dit ben jij

Als verkoopadviseur bij Bochane vind je het fantastisch om jouw kennis over de automotive branche met klanten te delen en jouw sales talent in te zetten.. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen belangrijk voor de vacature verkoopadviseur:

Je hebt minimaal een MBO denkniveau;

Je hebt verkoopervaring;

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;

Je bent creatief;

Je hebt communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;

Je bent commercieel ingesteld;

Je bent proactief, resultaatgericht en flexibel.

Zo ziet de werkdag van een verkoopadviseur eruit

Het is 8:00 uur ‘s ochtends en om de dag op goede been te starten loop je langs het koffiezetapparaat om een goede kop koffie te zetten. Je praat even bij met je collega’s en bent hierna helemaal klaar om de dag te beginnen. Als eerste check je de binnengekomen e-mails en leads die je meteen beantwoordt. Daarna bereid je de geplande afspraken en proefritten voor.

Op zo’n dag heb je allerlei verschillende taken. Van het bellen van lopende offertes tot aan het geven van advies aan klanten die bellen of die een bezoek brengen aan de showroom. Je volgt zo’n contactmoment altijd op door een offerte uit te brengen of door contactgegevens te noteren. Tussen al deze werkzaamheden door is het al snel weer tijd voor een heerlijke lunch. Na deze welverdiende lunchpauze pak je jouw werkzaamheden weer op en vul je de rest van de middag.

Voordat je het weet is het 17:00 uur en zit jouw werkdag als verkoopadviseur er alweer op!

Occasionmanager bij Bochane

Solliciteren maar!

Vind jij jezelf de perfecte kandidaat en wil jij graag als verkoopadviseur bij ons aan de slag? Om te solliciteren lees je de vacature van de verkoopadviseur functie die jou het meeste aanspreekt. Vervolgens klik je op ‘solliciteren’ en vul je het formulier in. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons terug!

Als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor een job bij de Bochane Groep, als jij vooruit wil!