Dacia autoruitschade


Ook úw specialist in autoruiten vervangen en sterreparatie

Bochane Renault autoruitschade

Steenslag, een aanrijding of inbraak: autoruitschade zit in een klein hoekje. Bochane Dacia is met de vestigingen Almere, Wageningen en Maarn aangesloten bij de franchise organisatie GlasGarage. Zo bent u bij Bochane Dacia aan het juiste adres voor autoruitschade. Met het team dat gespecialiseerd is in het vervangen en repareren van autoruiten voor elke verzekering / lease maatschappij kunt u met een gerust hart uw Dacia achterlaten voor iedere vorm van autoruitschade.

Maak een afspraak

Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij een GlasGarage vestiging van Bochane Dacia bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service met betrekking tot autoruitschade. Wij zijn tevens aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt. Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem. Ongeacht het merk! Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.

De werkplaats is voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn om elke autoruit vakkundig te vervangen. Er worden uitsluitend materialen van originele fabriekskwaliteit gebruikt en er wordt gewerkt volgens strenge FOCWA normen. Dit alles om de beste kwaliteit te garanderen. Hierdoor kunnen wij levenslange garantie geven op alle autoschadeherstelwerkzaamheden.

Sterreparatie bij Bochane Dacia – GlasGarage

U heeft autoruitschade in de vorm van een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren.

Autoruit vervangen bij Bochane Dacia – GlasGarage

Het kan de beste overkomen: een kapotte voorruit. Bij GlasGarage vestiging van Bochane wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.