Bochane-All-In-One Private Lease Occasion

Stap meteen in en profiteer van scherpe actietarieven!

Bekijk aanbod

ontdek Bochane-all-in-one

Liever All-In-One? Dat kan!

Vanaf € 399 per maand voor de Renault Captur en vanaf € 449 per maand voor de Renault Megane Estate. Profiteer van de vele voordelen van ons All-In-One pakket. Met een All-In maandbedrag betaal je één vast bedrag per maand, zonder verrassingen.

Voordelen van Bochane All-In One Occasion Private Lease:

 • 1 vast bedrag per maand zorgeloos rijden
 • Direct rijden in een auto uit voorraad
 • Geen Reparatie- en Onderhoudskosten
 • Geen restschuld
 • Allrisk verzekering: Volledig gedekt zonder zorgen.
 • Wegenbelasting inbegrepen

  Extra voordelen met Comfortdekking
 • Verhaalservice bij letselschade: (comfort dekking)
 • Vervangend Vervoer: (comfort dekking)
 • Flexibel contract: Na 1 jaar opzegbaar zonder afkoopsom
All in one

Renault Captur 2022

Ontdek de Renault Captur (2022) met Bochane-All-in-One voor slechts € 399,- per maand. Geniet van ongeëvenaard rijplezier met dit complete pakket, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting.

Ervaar de vrijheid om zorgeloos te rijden en laat Bochane alles regelen, zodat u zich alleen op de weg hoeft te concentreren.

 • Compacte SUV met een stijlvol en modern ontwerp
 • Zuinig in verbruik en lage CO2-uitstoot
 • Geavanceerde veiligheids- en infotainmentsystemen
 • Ruime bagageruimte en veelzijdig interieur

  Rijd direct vanaf € 399 per maand

Ontdek de Renault Megane Estate (2022) met Bochane-All-in-One vanaf € 449,- per maand. Geniet van de perfecte combinatie van ruimte, elegantie en complete gemoedsrust.

Met alles inbegrepen, van onderhoud tot pechhulp, biedt dit pakket een zorgeloze rijervaring die bij jou past.

 • Comfortabel en ruim, perfect voor gezinnen
 • Hoogwaardige afwerking en comfortabele rijervaring.
 • Krachtige en efficiënte motoren
 • Geavanceerde veiligheids- en infotainmentsystemen

  Rijd direct vanaf € 449 per maand

Bekijk ons aanbod

service en betrouwbaarheid bij bochane

Waarom kiezen voor Bochane Groep?

Bij Bochane Groep kun je met een gerust hart je auto aanschaffen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en uitstekende service.

 • Deskundige medewerkers: Altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto.
 • Transparante communicatie: Duidelijke en eerlijke informatie, zonder verrassingen.
 • Eerlijke prijzen: Competitieve prijzen zonder verborgen kosten.
 • Hoogwaardige after-sales service: Uitgebreide service na aankoop voor onderhoud en reparaties.
 • Klantenvertrouwen: Wij bieden zorg en aandacht die ons onderscheidt.

Kies voor Bochane Groep en ervaar de combinatie van vertrouwen, kwaliteit en zorg die ons uniek maakt.

Captur
Captur
Captur
Megane
Renault Megane Estate Interieur stoelen

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor occasion private lease?

Met private lease op een jong gebruikte auto geniet je van alle voordelen, zoals een aantrekkelijk maandtarief, geen onverwachte kosten door reparaties en onderhoud, en geen restschuld aan het einde van de looptijd. Daarnaast kan de auto vaak binnen een week geleverd worden, zodat je snel de weg op kunt. De occasion lease-auto’s van Bochane All-In-One zijn jong gebruikt, hebben weinig kilometers op de teller en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Wat is inbegrepen in het maandbedrag van het Bochane All-In-One private lease pakket?

Het maandbedrag is inclusief alle kosten zoals allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties en vervangend vervoer bij pech of schade. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Blijft het maandbedrag over de gehele looptijd gelijk?

Als de overheid de belasting voor het bezit of gebruik van de auto (MRB of houderschapsbelasting) verandert, mag Bochane-All-In-One het maandbedrag aanpassen. Buiten overheidsaanpassingen zal je maandtarief niet wijzigen.

Kan ik ook een auto inruilen in plaats van een aanbetaling?

Ja, dat kan. De Bochane verkoopmedewerker helpt je met het bepalen van de waarde van de auto, die je geheel of gedeeltelijk kunt gebruiken als aanbetaling. Door meer aan te betalen, verlaag je het maandbedrag.

Is er een eigen risico bij schade van toepassing?

In geval van schade meld je dit bij een Bochane-vestiging. Zij helpen je met de gehele afhandeling. Je kunt de auto laten herstellen bij een vestiging van Bochane of Boekhorst Schadeherstel (https://www.boekhorst.nl/). De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van het soort schade:

 • WA-schade: € 150,- per gebeurtenis
 • Cascoschade: € 350-, per gebeurtenis
 • Indien er bij een schadegeval sprake is van een bestuurder jonger dan 23 jaar, dan bedraagt het standaard eigen risico € 500,- per gebeurtenis
 • Voor ruitschade geldt in geval van vervanging een eigen risico van € 67,50 per gebeurtenis

Kan ik mijn schadevrije jaren behouden?

Ja, de verzekeraar vraagt je schadevrije jaren op bij Roydata en meldt deze (inclusief de jaren van het contract) weer bij Roydata aan het einde van het contract. Zo behoud je je schadevrije jaren. Positieve schadevrije jaren zijn een voorwaarde voor het afsluiten van het Bochane All-In-One Private Lease product.

Kan ik het leasecontract voortijdig opzeggen zonder extra kosten?

Ja, bij Bochane Groep kan de leaseovereenkomst na 12 maanden tussentijds kosteloos worden geannuleerd, indien blijkt dat de leaseovereenkomst bijvoorbeeld niet meer past binnen het budget van consument door een gewijzigde situatie, waarin consument zich ongewenst en plotsklaps bevindt. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de fysieke gesteldheid van consument, of een gewijzigde inkomenspositie door werkeloosheid van consument of verandering van de gezinssamenstelling door bijvoorbeeld echtscheiding of gezinsuitbreiding, waardoor aanhouden van het betreffende voertuig of de betreffende contractverplichting niet meer past bij consument. Gekeken wordt naar redelijkheid, billijkheid en aantoonbaarheid. De opzegtermijn is dan slechts 1 maand. Dit biedt de flexibiliteit om het contract aan te passen aan veranderende omstandigheden zonder extra kosten.

Wat is het verschil tussen “comfort” dekking en “basis” dekking?

Met de basisdekking ben je goed verzekerd tegen schade en kun je altijd rekenen op uitstekend schadeherstel door Bochane en Boekhorst Autoschade. De comfort dekking biedt extra zekerheden:

 • Vervangend vervoer bij reparatie, pech en schade, zodat je altijd mobiel blijft. (*na 24 uur)
 • Verhaalservice bij letselschade met professionele hulp in Nederland.
 • Flexibel contract: Na het 1e jaar kun je het leasecontract opzeggen zonder afkoopsom.

Actua Schadeverzekering N.V. is onze betrouwbare risicodrager (verzekeraar), gespecialiseerd in hoogwaardige verzekeringsoplossingen voor de Automotivebranche. Samen met Actua Lease & Services B.V. hebben we Bochane All-In-One ontwikkeld. Actua verzorgt het klantcontact (*) en de schadeafwikkeling en faciliteert de administratieve afhandeling, zoals het incasseren van de maandtermijnen. ‘Private Lease Used’ is de naam die Actua hanteert voor Bochane All-In-One.

(*) Heb je vragen van administratieve aard met betrekking tot het leasecontract? Neem dan contact op met Actua (010 – 44 77 161 of via mail: info@privateleaseused.nl). Heb je vragen over de auto, bijvoorbeeld over onderhoud of reparatie, stel deze dan rechtstreeks aan het autobedrijf.

Disclaimer

De vanafprijs is gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar, een looptijd van 48 maanden, en een vooruitbetaling van 1.500 euro. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en een berekening op maat. Alle auto’s zijn van bouwjaar 2022 en hebben weinig kilometers gereden. De tarieven zijn van toepassing op alle (BTW) Captur’s en Megane’s uit 2022 die op voorraad zijn. Houd er rekening mee dat afwijkingen van deze voorwaarden kunnen leiden tot aanpassingen in de tarieven. Bochane-All-In-One is een initiatief van Bochane Groep, in samenwerking met Actua Lease & Services B.V. De risicodrager voor de autoverzekering betreft Actua Schadeverzekering N.V.