Overname van Aspire Lease door Bochane Groep

Overname van Aspire Lease door Bochane Groep

Almere – Per 11 maart 2024 heeft de Bochane Groep, Aspire Lease overgenomen. Hiermee breidt de Bochane Groep haar aanwezigheid uit in Almere, waar ook Bochane Lease is gevestigd. Deze strategische zet stelt ons in staat om de groei van Aspire Lease verder vorm te geven, naast de expansie van Bochane Lease, Bochane Autoverhuur en Van Oort Truckrent.

De leaseactiviteiten die gevestigd zijn in Almere groeien daarmee verder door. De kernwaarden Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak zijn Aspire Lease zeker niet onbekend. Als jong leasebedrijf hanteren zij dezelfde kwaliteit aan service waar Bochane om bekend staat.

Samen sterker

Thijs Bochane

Met deze acquisitie, naast de autonome groei, geeft Bochane Groep invulling aan het groeiplan van het bedrijf waarbij het de ambitie is om de komende jaren te verdubbelen in lease omvang. De portefeuille van Aspire Lease biedt ruime mogelijkheden tot expansie.

De naam Aspire Lease blijft behouden en de medewerkers van Aspire Lease blijven in dienst van het bedrijf en worden werkzaam vanuit Almere. Voor de klanten van Aspire Lease blijft dit herkenbaar.

Duurzaam onderweg zijn is een belangrijk aspect voor iedereen. Daarom bieden Bochane Lease en Aspire Lease diverse oplossingen om voor jou het perfecte vervoersmiddel te vinden. Ga bijvoorbeeld volledig elektrisch onderweg of kies voor een fiets en het OV dankzij onze combinatiepas. De minst vervuilende auto is er één die al bestaat, daarom bieden de leasebedrijven ook de mogelijkheid om occasions te leasen.

Aspire Lease

Samen sta je altijd sterker en daarom zijn wij blij om het team van Aspire Lease te verwelkomen binnen onze organisatie. De kennis en het enthousiasme van het jonge team zijn een mooie aanvulling voor de ervaring van Bochane Lease.

Bochane Lease Aspire Lease

975x bekeken Team Bochane

Reacties zijn gesloten.

Online een afspraak maken voor APK, service of onderhoud in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip een maak de afspraak online! Wij helpen u graag verder.

Afspraak plannen
Detail afbeelding

Meer blogs

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Renault Symbioz, ruimte maakt het leven makkelijk

Lees verder
608x bekeken Team Bochane
De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

De nieuwe Mitsubishi ASX: gemak met garantie

Lees verder
857x bekeken Team Bochane
Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Einde BPM-regeling ondernemers op bedrijfswagens

Lees verder
763x bekeken Team Bochane