Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Smart bij Bochane Lease

Het merk van de kleine auto’s heeft een flinke groeispurt gemaakt. Smart is niet langer het merk van de compacte stadsauto’s, maar een eigenzinnig EV merk dat luxe en lol maken combineert. Smart wist als eerste autofabrikant volledig over te stappen van brandstof aangedreven auto’s, naar elektrische. Daarmee weet het met de #1 en #3 SUV-modellen, een aantrekkelijke line-up te leveren. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de eigenzinnige Smart #1, of ga voor de sportieve Smart #3 Brabus. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

smart

smart

Compacte luxe met maximale ruimte

Ondanks dat Smart hele andere auto’s maakt dan voorheen, zijn de principes hetzelfde gebleven. Maximale binnenruimte met minimale buitenmaten zijn nog steeds de norm. Door de grote wielbasis van de #1 en #3, is er ruimte binnenin en het comfort van een groter voertuig. Het interieur is minimalistisch en strak uitgevoerd. Een klein scherm voor de bestuurder gaat gepaard met een luxe 12,8 multimediascherm. Daarnaast zijn er vele opties om de modellen echt van jou te maken, tot het matchen van de kleuren op het dak en de oplaadstekker.

smart

sportieve modellen

Brabus

Sportiviteit is een ander aspect dat Smart toont. Dankzij de connectie met Mercedes zijn er Brabus-versies beschikbaar die beide onder de 4 seconden naar de 100 accelereren. Een zeer bijzondere prestatie als je kijkt naar de relatief lage prijs van het model. De #3 SUV-Coupé is het snelste model, waar speciale Brabus sportstoelen en een Alcantara bekleed stuur standaard aanwezig zijn.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.