Bochane Lease

Bochane zakelijke lease

Om de zakelijke lease zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een eigen leasemaatschappij: ‘Bochane Lease’. Bij Bochane Lease ben je welkom voor alle merken bedrijfs- en personenauto’s. Wanneer je voor Bochane Lease kiest, dan kies je voor altijd mobiel blijven. Met persoonlijke aandacht leveren wij een maatwerkoplossing voor jouw situatie. Op zoek naar een bijzondere auto? Ons netwerk kan bijna alles leveren voor zakelijke lease. Van een zakelijke lease auto voor je personeel tot zakelijke lease voor het MKB+.

Wagenparkbeheer door Bochane

Multibrand

Bij Bochane zakelijke lease kun je terecht voor alle merken en typen auto’s. Naast merken als Renault, Dacia en Nissan heb je bij de zakelijke lease van Bochane ook nog keuze uit talloze andere merken. Heb je een specifiek type auto in gedachten? Laat het ons weten! We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Zakelijk een auto leasen

Zakelijke lease is veruit de bekendste vorm van leasen. Bij Bochane Lease heb je de mogelijkheid om uit meerdere leasevormen te kiezen. Welke vorm je ook kiest, een auto met zakelijke lease bij Bochane brengt diverse voordelen met zich mee. De voordelen voor zakelijke leasen zetten we graag voor je op een rijtje.

Fiscale voordelen 

Waar je jouw auto ook zakelijk leaset, het levert diverse fiscale voordelen op. Alle kosten van de auto trek je af van de inkomstenbelasting. Denk daarbij onder andere aan rente, afschrijvings- en onderhoudskosten. Je betaalt echter wel bijtelling over de fiscale waarde van de leaseauto. Dit geldt als je vanaf 500 km per jaar je zakelijke lease auto ook privé gebruikt. Als je een volledig elektrische auto hebt, betaal je 16% bijtelling over de eerste € 35.000,-. Over het resterende bedrag betaal je 22% bijtelling. Voor alle andere auto’s geldt een tarief van 22%.

Bijtelling 22%

Als je voor privédoeleinden gebruik maakt van een leaseauto, dan wordt er door de werkgever een bedrag bij het loon opgeteld. Of de fiscus rekent een bedrag voor privégebruik van een zakelijke auto. Dit wordt ook wel bijtelling genoemd. Er zijn twee soorten bijtelling bij zakelijke lease: 16% en 22%. De hoogte van de bijtelling hangt af van de catalogusprijs en de CO2-uitstoot van de auto.

Als je een auto leaset op naam van de zaak én je gebruikt deze ook privé, dan betaal je bijtelling. Voor de meeste leaseauto’s geldt tegenwoordig een tarief van 22% bijtelling. Als je 22% bijtelling betaalt, houdt dit in dat je voor een leaseauto kiest met > 0 gram CO2-uitstoot per km. Het gaat hierbij om de niet-elektrische auto’s.

Geldigheidsduur

Het bijtellingspercentage dat geldt bij de eerste ingebruikname van de auto, blijft zestig maanden van toepassing. Dit wordt gerekend vanaf de eerste dag van de maand volgend op de eerste ingebruikname. Eigenaars- en gebruikerswisselingen zijn hierbij niet relevant.

Een auto leasen voor een korte periode

Het leasen van een auto is ook mogelijk voor een kortere periode. Dit is al mogelijk vanaf een dagdeel tot aan zes maanden. Meer informatie over zakelijke shortlease voor een kortere periode vind je hier.

Bochane Lease

Vanuit het Business Center te Apeldoorn staat een team van leasespecialisten klaar om alles te vertellen over het leasen van uiteenlopende auto’s. Het maakt niet uit welk model of merk, bij Bochane Lease is alles mogelijk.

Team Bochane mobiliteitsadviseurs

Bochane Groep telt 16 autobedrijven, 18 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en vier universele garages onder de naam Vakgarage BSC. Om deze te vertegenwoordigen is er in al onze gebieden een mobiliteitsadviseur aangewezen om je van de juiste informatie te voorzien. Hieronder leer je het team kennen:

Brian Wels
Boxmeer, Nijmegen
Brianwels@bochane.nl
06 81 31 70 91

Felix de Jonck
Almere, Lelystad
Felixdejonck@bochane.nl
06 38 05 60 05

Kees van Dam
Ede, Veenendaal, Zeist
Keesvandam@bochane.nl
06 42 39 54 74

Koen Koers
Apeldoorn, Deventer
Koenkoers@bochane.nl
06 14 24 60 06

Joris Kemperman Accountmanager Bochane

Joris Kemperman
Arnhem, Lochem
Joriskemperman@bochane.nl
06 53 81 34 55

Peter Jan Vroege
Manager Bochane Zakelijk
Peterjanvroege@bochane.nl
06 10 88 50 36

Ter uitbreiding van het team