D-klasse 7-persoonsauto huren

Renault Espace of vergelijkbaar

Wil je met veel mensen op pad, maar niet met een personenbus rondrijden? Kies dan voor de D-klasse 7-persoonsauto. Deze MPV’s zien er uit als een ruime gezinsauto, maar je vervoert er maar liefst 6 bijrijders mee! Bij Bochane Autoverhuur bieden we representatieve huurauto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kies voor de D-klasse 7-persoonsauto van Bochane Autoverhuur en profiteer van Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

D-klasse 7-persoonsmodellen

Ga veilig en comfortabel met 7 personen op pad in de D-klasse huurauto. Met deze extra lange personenauto ga jij helemaal in stijl de weg op. Een goed voorbeeld van de D-klasse 7-persoonsauto is de Renault Grand Scenic. Aan de buitenkant zie je er niet aan af dat er zoveel ruimte is voor inzittenden, maar schijn bedriegt. Voorkom strijd om de achterbank doordat alle zitplekken even comfortabel en ruim zijn.

De ene keer op pad met 7 personen en de andere keer een groot object vervoeren? Dat is geen enkel probleem. De veelzijdige D-klasse kan het allebei. De tweede achterband van twee zitplekken is namelijk uit de auto te halen. Hierdoor creëer je een extra grote kofferbak waarin je makkelijk alles kan vervoeren. Even een kastje ophalen voor in de woonkamer is dus geen enkel probleem meer. Terwijl je de volgende dag met een auto voor kinderen weer op pad gaat.

Waarom kiezen voor de D-klasse 7-persoonsauto?

Kiezen voor een model uit de D-klasse biedt je veel verschillende voordelen, namelijk:

7 ruime zitplekken: Ga met 7 personen comfortabel op pad en lever nergens op in. Iedereen heeft erg veel beenruimte en comfortabele stoelen. Geen smalle plekken of voorkeursposities. Alle plekken bieden dezelfde comfort.

Ruime kofferbak: Een dagje niet met 7 personen op pad, maar een groot object vervoeren? Dat is geen enkel probleem, dan haal je heel simpel de achterste twee stoelen uit de auto om meer ruimte te creëren.

De uitstraling van een personenauto: Wie zegt dat auto’s voor veel inzittenden lelijk moeten zijn? Tegenwoordig zijn de auto’s voor grote families of groepen echt niet zo opvallend meer. Het lijkt vanbuiten net of jij met een mooie personenauto op pad bent.

Voor wie is het type D-klasse 7-persoonsauto geschikt?

Wil je met een grote groep op pad met een groot gezelschap met je B-rijbewijs? Dan is de D-klasse 7-persoonshuurauto de beste keuze. Je kan met een grote groep comfortabel op vakantie, naar een feest of een dagje weg. Of gewoon als dagelijkse familieauto voor grote gezinnen. Doordat de auto eruit ziet als een gewone personenauto, val je niet op en kan je er makkelijk dagelijks mee op pad.

D-klasse 7-persoonshuurauto via Bochane autoverhuur

Als je op zoek naar een 7-persoonshuurauto van de D-klasse, dan ben je bij Bochane autoverhuur aan het juiste adres. Bij ons ervaar je betrouwbaarheid, flexibiliteit en gemak, en profiteer je van diverse andere voordelen. Onze all-risk verzekering biedt gemoedsrust en dekt vrijwel alle schade aan het voertuig, inclusief schade door eigen schuld. Zo ben je verzekerd van maximale zekerheid bij eventuele schade aan de auto. Je betaalt alleen het eigen risico, dat je bovendien zelf kunt bepalen. Daarom is Bochane Autoverhuur de ideale partner voor zowel particuliere als zakelijke autoverhuur.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088-8802580