NB-klasse 6m³ bestelbus huren

Renault Trafic of vergelijkbaar

Een dagje spullen verhuizen? Of een dag naar de bouwmarkt voor alle benodigde materialen? Dan is de NB klasse 6m³ bestelbus voor jou misschien wel de beste optie. De 6m³ is de meest gangbare bestelbus. Bij Bochane Autoverhuur bieden we representatieve huurauto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kies voor de 6m³ bestelbus van Bochane Autoverhuur en profiteer van Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

NB-klasse 6m³ bestelbus modellen

De 6m³ bestelbus is de meest gangbare bestelbus. Daar is een reden voor. Deze bestelbussen zijn namelijk een ideaal formaat om veel te vervoeren, zonder met een mega bus rond te rijden. Met deze bestelbusjes kom je nog makkelijk de stad in met smalle straten. Zonder in te leveren op laadruimte. Een goed voorbeeld van de NB-klasse 6m³ bestelbus is een Renault Trafic. Daarmee rijd jij zorgeloos met al je spullen van A naar B!

Ben je van plan om een kleine verhuizing uit te voeren en wil je niet eindeloos heen en weer rijden? Kies dan voor de NB-klasse 6m³ bestelbus. Laad simpelweg alles in de laadruimte achterin en kruip achter het stuur. Dan breng jij alles in één keer naar je bestemming. Voor zowel korte als lange afstanden is dit een ideale oplossing.

Waarom kiezen voor de NB-klasse 6m³ bestelbus?

Kiezen voor een model uit de NB-klasse biedt je veel verschillende voordelen, namelijk:

Gangbare laadruimte: De 6m³ bestelbus biedt genoeg ruimte voor een kleine verhuizing.

Compacte bestelbus: Verplaats je makkelijk door de stad en daarbuiten door het compacte formaat van de bestelbus.

Zuinig en krachtig: De  6m³ bestelbus is zowel zuinig als krachtig. Zelfs met een volle lading achterin, rijd jij gemakkelijk weg. En dat zonder dat de brandstofkosten onbetaalbaar worden!

Voor wie is het type NB-klasse 6m³ bestelbus geschikt?

Wil je met je B-rijbewijs een kleine verhuizing doen? Dan is de 6m³ bestelbus de beste keuze. Zeker als je door de stad moet rijden om de inboedel op te halen of af te leveren is deze compacte bus ideaal. Je neemt verrassend veel spullen mee in de laadruimte, maar kan je toch vrij bewegen in smalle straten.

Ook als je bij de bouwmarkt materialen wilt halen voor een nieuw meubel, of juist wilt bijklussen als pakketbezorger is de 6m³ bestelbus ideaal. Je vervoert alles makkelijk in de laadruimte. De bus heeft geen hele hoge instap. Dus je kan makkelijk met al je spullen in en uit stappen. De dubbele deuren maken het daarnaast makkelijk om even snel iets uit de wagen te pakken.

NB-klasse 6m³ bestelbus Autoverhuur via Bochane Autoverhuur

Als je op zoek bent naar een compacte bestelbus van 6m³, dan kun je terecht bij Bochane Autoverhuur. Bij ons profiteer je van betrouwbaarheid, flexibiliteit en gemak, naast diverse andere voordelen. Onze all-risk verzekering biedt gemoedsrust en dekt vrijwel alle schade aan het voertuig, inclusief schade door eigen schuld. Zo ben je verzekerd van maximale zekerheid bij eventuele schade aan de auto. Het enige wat je zelf betaalt, is het eigen risico. Deze kan je bovendien zelf bepalen. Bochane Autoverhuur is daarom een ideale partner voor zowel particuliere als zakelijke Autoverhuur.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088-8802580