ND-klasse 18 m³ bakwagen met laadlift huren

Iveco of vergelijkbaar

Alle spullen in één keer verhuizen met een B-rijbewijs? Dan kies je het beste voor een ND-klasse 18m³ bakwagen met laadlift. Deze huurauto’s zijn ideaal voor het vervoeren van grote objecten zonder een ander rijbewijs nodig te hebben. Bij Bochane Autoverhuur bieden we representatieve huurauto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kies voor de ND-klasse 18m³ bakwagen van Bochane Autoverhuur en profiteer van Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

ND-klasse 18m³ bakwagen modellen

ND-klasse 18m³ vrachtwagens zijn ruime vrachtwagens die al jouw spullen veilig en snel in één keer van A naar B brengen. In 18 kubieke meter kan je verrassend veel spullen vervoeren. Dan hoef je niet op en neer, maar kan alles in één keer mee! De auto’s zijn daarnaast uitgerust met alle luxe extra’s. Denk aan airconditioning, elektrische ramen en een audiosysteem met Apple Carplay.

Geen behoefte om alles steeds de wagen in en uit te sjouwen? Dat begrijpen we heel goed. Daarom is de ND-klasse 18 kuub bakwagen uitgerust met een laadlift. Jij zet simpelweg alles op de laadlift en drukt op de knop. Dan zorgt de auto dat jouw spullen veilig op en neer komen. Zo loop je geen blessures op en gaat het laden en lossen een stuk sneller.

Waarom kiezen voor de ND-klasse 18m³ bakwagen?

Kiezen voor een model uit de ND-klasse biedt je veel verschillende voordelen, namelijk:

Comfortabel rijden: Bakwagens uit de ND-klasse zijn zeer comfortabel. Dit maakt ze geschikt voor zowel de korte als de langere afstanden.

Met B-rijbewijs te rijden: Geen extra rijbewijs vereist voor de bakwagen. Je kan gewoon met het standaard rijbewijs op pad. Ideaal als je de auto voor korte periode wilt huren.

Alle ruimte met 18m³: Achttien kubieke meter is meer dan je denkt! Je kan gemakkelijk grote meubels of vele dozen vervoeren zonder op en neer te hoeven. Dat is gemak!

Laadlift: De ND-klasse bakwagen is voorzien van een laadlift. De auto tilt alles voor jou naar boven en weer naar beneden. Dan heb jij aan het eind van de dag geen last van je knieën of rug!

Voor wie is het type ND-klasse 18m³ bakwagen geschikt?

De bakwagens van de klasse ND in 18m³ zijn zeer geschikt voor verhuizingen met een B-rijbewijs. De laadruimte van de wagens is erg ruim waardoor er verrassend veel spullen in één keer vervoerd kunnen worden.

Ook voor de regelmatige ritten is de ND-klasse 18m³ bakwagen erg prettig. Door het formaat neem je veel spullen in een keer mee, maar blijft de wagen wendbaar. Dit rijdt prettig voor de lange afstanden, maar ook in de stad.

ND-klasse 18m³ bakwagen autoverhuur via Bochane autoverhuur

Ben je op zoek naar een vrachtwagen in de ND-klasse die je kunt besturen met een B-rijbewijs? Bij Bochane autoverhuur kun je rekenen op betrouwbaarheid, flexibiliteit en gemak, naast andere voordelen. Onze all-risk verzekering biedt gemoedsrust en dekt bijna alle schade aan het voertuig, inclusief schade die door eigen schuld wordt veroorzaakt. Zo ben je maximaal verzekerd bij eventuele schade aan de auto. Het enige dat je zelf hoeft te betalen, is het eigen risico dat je zelf kunt bepalen. Bochane Autoverhuur is daarom een ideale keuze voor zowel particuliere als zakelijke autoverhuur.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088-8802580