Bochane Autoverhuur, de flexibele mobiliteitsoplossing

Bochane autoverhuur

Bochane autoverhuur

Team Bochane

Welkom bij Bochane Autoverhuur, je raadt het misschien al, maar wij specialiseren ons in het verhuren van auto’s en bedrijfswagens. Je zult misschien niet zo vaak een auto huren, maar als je het doet dan staan Zekerheid, Flexibiliteit en Gemak vast hoog op het lijstje. Dat is dan ook de reden waarom wij deze kernwaarde hanteren. Het gemak van online reserveren, de flexibiliteit in het uitgebreide aanbod en de Zekerheid dat de voertuigen modern en schoon zijn.

Ervaring en betrouwbaarheid

Het laatste waar je op zit te wachten is onzekerheid bij het huren van een auto. Wij zorgen er dan ook voor dat alle auto’s en bestelbussen schoon en met een volle tank worden afgeleverd. Je kunt terecht bij één van onze tien vestigingen verspreid in het Noorden, Midden en Oosten van het land. Daar helpen wij je met de aanvraag die je digitaal hebt ingevuld, of telefonisch hebt aangevraagd

Op de website helpen wij je stap voor stap om het verhuurproces te vergemakkelijken. Dit kan al vanaf € 39,50 per dag en je ben altijd All-Risk verzekerd. Onze website maakt het verhuurproces eenvoudig:

1. Selecteer de huurperiode: Kies de data waarop je de auto wilt huren.

2. Kies je ophaallocatie: Selecteer de dichtstbijzijnde vestiging.

3. Vul je gegevens in: Geef het geschatte aantal kilometers en je persoonsgegevens op.

Met tarieven vanaf €39,50 per dag en All-Risk verzekering inbegrepen, bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Geen zorgen over extra kilometers: deze worden achteraf verrekend, dus mocht je reis naar Oosterwijk in Utrecht per ongeluk toch naar Oosterwijk België gaan, dan is dat geen probleem.

Uitgebreid wagenpark

Waar je ook naar op zoek bent, bij Bochane Autoverhuur hebben wij de oplossing voor jou. Van kleine stadsauto’s tot 9-persoons bussen. Sta je op het punt om te verhuizen? Kies dan voor een bedrijfswagen met laadlift. Liever volledig elektrisch onderweg, ook dan kunnen wij je helpen. Dankzij een ruim assortiment aan modellen en merken, is er altijd wel een geschikt voertuig te vinden.

Flexibel

Wij bieden de mogelijkheid om voor korte en langere periodes een voertuig te huren. Rij je normaal in een elektrische auto, maar wil je op vakantie? Dan bieden wij een mooie oplossing om voor deze korte periode, zekerheid te bieden voor onderweg.

Is de periode wat langer, dan bieden wij een shortlease mogelijkheid aan. Dit is doorgaans voor een periode van één tot twaalf maanden. Wij geven jou een moderne auto mee waarmee jij met vertrouwen op bezoek bij de klant langs kunt komen.

Kies daarom voor Bochane Autoverhuur bij je volgende huurwens. Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen onderweg bent in een moderne auto. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten van de reis.

Direct op de hoogte.
Altijd.

Mis niets van het laatste nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we beloven je dat we je niet te vaak zullen spammen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant