Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Honda bij Bochane Lease

The power of dreams is de slogan die Honda hanteert voor haar auto’s. Een krachtig statement waarin duidelijk is dat Honda niet direct de meest bewandelde pad kiest. Er wordt in plaats daarvan juist gekozen voor innovatie en technieken, van elektrisch rijden in de e:Ny1 tot magische stoelen in de Honda Jazz. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de compacte hybride Jazz, of ga voor de sportieve Civic. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

Met honda ga je voor

Gemak

Praktisch gemak is een belangrijk aspect in de modellen van Honda, zelfs tot in de kleinste modellen. Zo hebben diverse Honda’s inclusief de Jazz een systeem genaamd Magic Seats. Hiermee kan de achterbank volledig naar achteren geklapt worden. Dit zorgt voor een grote open ruimte achter de voorstoelen, ideaal voor als je een fiets wilt meenemen in de auto.

zuinig rijden

Elektrische modellen

Bijna alle modellen van Honda zijn geëlektrificeerd waardoor zuinigheid hoog in het vaandel staat. De volledig elektrische e:NY1 is de eerste elektrische SUV van het merk. Voor modellen als de nieuwe Civic gaat er een hybride motor gepaard met een dynamisch chassis waardoor rijplezier gegarandeerd is. Mag het nog wat sneller dan is er nog de Civic Type-R, al jaren één van de beste hot hatches op de markt.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat, met een maximale fiscale waarde van 50.000 euro voor zowel fossiele als elektrische auto’s, inclusief fabrieksopties. Deze regeling is gelimiteerd tot 2 auto’s per jaar. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via 088 880 2501.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur.