Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Toyota bij Bochane Lease

Toyota staat gelijk aan betrouwbaarheid. Niet voor niks krijg je maar liefst 10 jaar garantie op een nieuw model. Tegenwoordig zijn het echter ook gewoon mooie en spannende auto’s. De uitspraak “No more boring Cars” heeft ervoor gezorgd, dat ieder model grondig is vernieuwd. Denk aan de futuristische Toyota Prius of stoere Aygo-X en voor de echte autoliefhebbers zijn er de sportieve GR-modellen. Waar je ook voor kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus stap nu in je nieuwe hybride Toyota C-HR of rij geheel uitstootvrij in de waterstof aangedreven Toyota Mirai. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

elektrisch rijden?

Toyota: Technische innovatie.

Bij Toyota is technische innovatie, essentieel voor ieder nieuw model. De Toyota Prius was de eerste auto die de hybride aandrijving populair maakte. Deze techniek zit tegenwoordig op bijna ieder Toyota-model, waaronder de huidige generatie Prius met een volledig elektrisch bereik tot 85 kilometer. Heeft een EV de voorkeur, dan is er nog de bZ4X in voor- en vierwielaandrijving. Als één van de weinige merken, biedt Toyota zelfs een waterstof aangedreven auto met de Toyota Mirai. Hiermee rij je volledig elektrisch, maar tank je de waterstoftank binnen 5 minuten weer vol. Geen uitstoot en geen laadtijden dus.

elektrisch rijden?

Sportief en innoverend.

Sportiviteit heeft ook een belangrijke rol, want Toyota is al enkele jaren een dominant merk in het WRC, de Dakar en op Le Mans. Dit zet zich door in de sportieve modellen zoals de GR Yaris, GR Supra en GR Corolla. De normale modellen hebben hier ook weer profijt van, want deze behoren inmiddels tot de best sturende auto’s in hun klasse.

Zekerheid

Duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Bij Bochane Lease helpen wij je met zekerheid op weg. Geen onduidelijkheden.

Flexibiliteit

Voor welke periode of automerk dan ook: Bochane Lease regelt het voor je. Onverwachts een auto overcompleet? Ook dat lossen we met flexibiliteit voor je op. Een langdurig leasecontract mag je bij ons tussentijds stop zetten. Zonder extra kosten.

Gemak

Heldere én unieke voorwaarden, geen gedoe en een uitstekende bereikbaarheid. In combinatie met een persoonlijke dienstverlening en onze onlinediensten geven wij waarde én gemak bij het leasen. We hebben alle diensten in huis dat het leaseleven voor jou een stuk gemakkelijker maakt. Zo ben jij bij ons meer dan alleen een nummer. Dankzij persoonlijk contact met één van onze teamleden, is een vraag slechts één telefoongesprek verwijdert. Of je nou een shortlease contract hebt of fleetowner bent. Wij bieden jou een op maat gemaakt pakket dat past bij de wensen die jij hebt. Denk hierbij aan elektrisch vervangend vervoer in het kader van duurzaamheid, of het niet herberekenen van meer kilometers als het verschil minder dan 20% is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.