Lease? Please.

Ontdek de voorwaarden.

Stel je vraag

lease

Stap in stijl met Voyah bij Bochane Lease

Voyah is een nieuw volledig EV-merk waar luxe bovenaan staat. Luxe in de vorm van een groot bereik dankzij de 100+ kWh accupakketten met rond de 500 kilometer. Een aantrekkelijk Italiaans design door italdesign Giugiaro en een hightech interieur. Voor welk model je ook kiest, bij Bochane Lease ben je op de juiste plek. Want met een aanbod van alle merken, is er voor iedere leaserijder de juiste oplossing.

Operationeel leasen

Elektrisch leasen

Contact

Zekerheid

Ga met zekerheid onderweg dankzij duidelijke voorwaarden en geen tussentijdse herberekeningen. Geniet van de flexibiliteit van vijf verschillende soorten leasemogelijkheden. Tijdelijk geen gebruik maken van je auto? Stap dan over op de fiets, of ga met het OV onderweg. Het is allemaal mogelijk dankzij de persoonlijke service dat Bochane Lease biedt voor jou of je bedrijf.

Jij bepaalt welke vervoersoplossing het beste is en voor welke periode. Want Shortleasen is al vanaf één maand mogelijk. Dus kies voor de aantrekkelijke Voyah Free SUV, of ga voor de ruime 7 persoons Voyah Dream. Dankzij scherpe prijzen en service door het hele land, weet jij dat je goed zit bij Bochane Lease.

voyah

Voyah

EV-bouwer

Voyah is een relatief nieuw merk dat gepositioneerd is als luxe EV-bouwer. De eerste auto’s zijn in 2024 geïntroduceerd in Nederland, waarbij het allemaal is begonnen met de Voyah Free. Deze elektrische SUV is aantrekkelijk gelijnd dankzij het Italiaanse designhuis Italdesign Giugiaro. Dankzij een lengte van 4.90m is er een voldoende ruimte voor de passagiers achterin. Het interieur krijgt veel licht naar binnen dankzij de elektrisch geladen panoramadak, waarmee het gehele glas binnen enkele seconden geblindeerd is.

voyah

Voyah range

Extra comfort op de weg

Als Luxe EV-merk is ruimte een belangrijk aspect in de Voyah Range. Ruimte om te kunnen rijden zonder veel tussenstops, ruimte om comfortabel te kunnen zitten en ruimte om comfortabel onderweg te zijn. Zo zijn de voertuigen uitgevoerd met luchtvering voor extra comfort op de weg. Daarnaast is technologie een belangrijk speerpunt, zoals bijvoorbeeld het bijzondere dashboard dat voorzien is van maar liefst 3 schermen.

Zekerheid

Bochane Lease biedt maximale zekerheid zonder tussentijdse verhogingen van de casco-assurantiepremie. Met heldere communicatie en een ruime marge van 20% voor kilometerafwijkingen, vermijden we onaangename verrassingen in je leasecontract. Geen naheffingen of structurele aanpassingen, alleen gemoedsrust en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit

Kies voor flexibele mobiliteit met Bochane Lease. Na 6 maanden kun je boetevrij je leaseauto inleveren als de berijder uit dienst gaat. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen uit alle automerken, fietsen, ov-kaarten en meer. Met ervaren leaseadviseurs die jou graag van passend advies voorzien, is jouw mobiliteit bij Bochane Lease in goede handen.

Gemak

Met onze diensten ben je verzekerd van gemak en directe toegang tot informatie over jouw wagenpark, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om het controleren van gegevens via ons online portaal of het regelen van zaken via onze Berijders-App, wij staan altijd voor je klaar. Ons vaste team zorgt voor een persoonlijke benadering zonder eindeloze keuzemenu’s en wachttijden, zodat je snel en efficiënt geholpen wordt met al je vragen en behoeften.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
088 880 2525.

Langskomen kan altijd

Wij zijn geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je vindt ons aan de
Randstad 22 – 32 te Almere.