• Renault CAPTUR

    Geschikt voor elke levensstijl

Vanaf € 25.900,- Bekijk acties voor de beste prijs
Private lease v.a. € 454,-

Ontdek de Renault CAPTUR

De Renault CAPTUR is volledig aan te passen aan jouw wensen! Maak een keuze uit het uitgebreide kleurenpalet, ga voor een vast glazen dak of handige dakdragers. Deze avontuurlijke auto heeft zichzelf op alle vlakken overtroffen. Met de vele mogelijkheden tot personaliseren voor de binnen- en buitenkant, maak je deze avontuurlijke crossover echt jouw auto. Nieuwsgierig naar deze familiewagen van Renault? Maak een gratis proefrit.

Renault CAPTUR voorraad en Private Lease

Private Lease Keurmerk

Renault CAPTUR Private Lease v.a. € 339,- per maand

Hiermee ervaar je het genot van een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, je betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

De voordelen van Private Lease:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • WA- & Cascoverzekering
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • Pechhulp Europa
  • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
  • Vervangend vervoer na 48 uur

Ontdek de Renault Renault CAPTUR van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Renault Renault CAPTUR

CAPTUR: vernieuwd, avontuurlijk, stijlvol

Stijlvolle uitstraling

De CAPTUR heeft een avontuurlijk aanzien en is beschikbaar in meerdere kleuren voor zowel het exterieur als het interieur. In de auto zijn luxere materialen gebruikt dan bij zijn voorganger, waardoor de auto niet alleen meer comfort maar ook een chiquere uitstraling heeft gekregen. Er is keuze uit vijf verschillende uitvoeringen, waaronder de speciale Bose uitvoering. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor exterieur design of interieur design.

Krachtige verlichting

De verlichting van de Renault CAPTUR is revolutionair. Zo zijn de koplampen voorzien van duurzame full LED Pure Vision, wat zorgt voor een heldere verlichting van het wegdek. Daarnaast is de dagrijverlichting voorzien van de karakteristieke C-vorm van Renault.

Innovatieve technologie

De CAPTUR is voorzien van de nieuwste technologie. Het R-Link multimediasysteem is compatible met Apple Carplay en Android Auto. Zo heb je via het multimediascherm op het dashboard toegang tot je smartphone. Deze handsfree technologie zorgt ervoor dat je onderweg gemakkelijk en veilig gebruik maakt van verschillende apps.

Nieuw en tweedehands voorraad

Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de mogelijkheden. Bochane heeft daarnaast ook meerdere Renault CAPTUR occasions. Bekijk de Captur occassions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat