Nieuwe Renault Captur


De Renault Captur is vernieuwd! Met een vernieuwde grille, een uitgebreid kleurenpalet en de mogelijkheid tot een vast glazen dak heeft deze avontuurlijke auto zichzelf overtroffen. Met de vele personaliseringsmogelijkheden voor binnen- en buitenkant maak je deze avontuurlijke crossover echt jouw auto. Nieuwsgierig naar dit vernieuwde model van Renault? We stellen ‘m graag beter aan je voor.

Ontdek de nieuwe Renault Captur

Renault Captur uitvoering Intens

Stijlvolle uitstraling

De nieuwe Captur heeft een avontuurlijk aanzien en is beschikbaar in meerdere kleuren voor zowel de buitenkant als de binnenkant. In de auto zijn luxere materialen gebruikt dan bij zijn voorganger, waardoor de auto niet alleen meer comfort maar ook een chiquere uitstraling heeft gekregen. Er is keuze uit vijf verschillende uitvoeringen, waaronder de speciale Bose uitvoering. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor exterieur design of interieur design.

Krachtige verlichting

Ook de verlichting van de Captur is verbeterd. Zo zijn de koplampen voorzien van full LED Pure Vision, wat zorgt voor een krachtige en duurzame verlichting van het wegdek. Daarnaast heeft het design de achterlichten een upgrade gekregen en is de dagrijverlichting is voorzien van de karakteristieke C-vorm van Renault.

Renault Captur R-link Multimedia Renault Captur Bose Soundsystem

Innovatieve technologie

De Captur is voorzien van de nieuwste technologie. Het R-Link multimediasysteem is compatible met Android Auto. Zo heb je via het 7” multimediascherm op het dashboard toegang tot je smartphone. Deze nieuwe handsfree technologie zorgt er voor dat je gemakkelijk en veilig gebruik maakt van verschillende apps onderweg.

Nieuw en tweedehands voorraad

Je rijdt al een nieuwe Captur vanaf €19.490. Bekijk de prijzen van de uitvoeringen en de verschillende opties en ontdek de mogelijkheden. Bochane heeft daarnaast ook meerdere Renault Captur occasions. Bekijk de Captur occassions online of maak een afspraak om de auto in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt.

Bochane Renault scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 7890 beoordelingen
Bekijk reviews