Vanaf (excl. bpm/btw)
€ 15.500
Financial lease (p/mnd)
€ 148

Ontdek de Renault EXPRESS

De Renault EXPRESS is een compacte bestelwagen, waarbij je veel ruimte voor weinig geld krijgt. In feite is het de Renault-versie van de oude Dacia Dokker. Dit goedkopere zustermodel van de Renault KANGOO biedt voldoende laadruimte zonder al te veel luxe en poespas. Wel kun je rekenen op uitstekende kwaliteit zoals je van Renault mag verwachten. Ben je benieuwd of de Renault EXPRESS de bestelwagen is waar jij naar op zoek bent? Op deze pagina ontdek je de auto van binnen en van buiten.

Ontdek de Renault EXPRESS van binnen en buiten

Door op onderstaande buttons te klikken krijg je een impressie van het Renault EXPRESS Interieur, exterieur en de technologieën waarmee de auto is uitgerust. Bekijk zelf hoe de auto er van binnen en van buiten uitziet en kom meer te weten over de aanwezige technologieën.

Exterieur

Heb je een bedrijf en zoek je een bestelwagen die even dynamisch is als jijzelf? Dan is de nieuwe Renault EXPRESS voor jou gemaakt! Zijn vloeiende lijnen worden benadrukt door doeltreffende zijbeschermingen. Het herkenbare front en de C-shape led dagrijverlichting weerspiegelt de visuele identiteit van Renault. De gespierde gril en brede motorkap geven de nieuwe EXPRESS een robuuste uitstraling.

Interieur

Dankzij het moderne en bovenal zeer praktische design is de Renault EXPRESS dé bestelauto voor jouw dagelijkse werkactiviteiten. Het interieur is ergonomisch ingericht. In zijn klasse heeft de Renault EXPRESS met 48 liter zelfs de meeste opbergruimte rondom de bestuurder en de bijrijder. Ook de laadruimte is flink met 3,3 kubieke meter. In deze functionele laadruimte neem je met gemak al jouw gereedschappen mee. Iedere dag weer.

Technologie

Om je dagelijkse ritjes met de bestelwagen zo comfortabel en veilig mogelijk te maken, kan de Renault EXPRESS optioneel worden uitgerust met diverse handige technologieën. Denk aan een wide view mirror verwerkt in de zonneklep aan de bijrijderskant. Dit vergroot het gezichtsveld aan de rechterkant. De blind spot warning waarschuwt je wanneer er een auto in de dode hoek van je Renault EXPRESS rijdt. Of vervang de binnenspiegel met een beeldscherm met rear view assist. Deze staat in verbinding met een camera aan de achterkant van de auto. Zo kun je alles goed in de gaten houden.

Renault EXPRESS: ruim, aanpasbaar en zeer vriendelijk geprijsd

De EXPRESS van Renault is een zeer vriendelijk geprijsde en ruime bestelwagen waarbij je het interieur kunt ombouwen en aanpassen aan jouw wensen en eisen.

Aanpasbaar en om te bouwen

De Renault EXPRESS is op verschillende manieren om te bouwen zodat de bestelwagen helemaal op jouw werkactiviteiten aansluit. Door enkele praktische aanpassingen door te voeren, kun je de bestelauto inzetten als food truck voor evenementen of voor het transporteren van pakketten. Ook kun je met enkele aanpassingen een isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel van de laadruimte maken.

Ruime laadruimte en opbergruimte voorin

Met 48 liter heeft de Renault EXPRESS de grootste opbergruimte voorin. Een extra opbergplank boven de voorruit is als optie beschikbaar. Het laadvolume van de Renault EXPRESS bedraagt maar liefst 3,3 kubieke meter. De maximale laadlengte is 1,915 meter en de verticale binnenhoogte tot aan het dak bedraagt 1,048 meter.

Vriendelijk voor de portemonnee

De Renault EXPRESS is zeer scherp geprijsd. Deze bestelauto is ideaal voor ondernemers die niet al teveel geld willen uitgeven, maar wel voldoende laadruimte willen hebben voor het vervoeren van alle gereedschappen en materialen.

Voordelen van de EXPRESS t.o.v. de KANGOO

Een compacte bestelwagen waar de Renault EXPRESS vaak mee vergeleken wordt is de Renault KANGOO. Van die twee heeft de EXPRESS een lagere aanschafprijs. Daar waar de KANGOO bekend staat om zijn luxe, comfort en zeer strakke vormgeving, moet de Renault EXPRESS het meer hebben van zijn aantrekkelijke prijs en het ruime laadvermogen dat je voor die scherpe prijs krijgt.

UITSTEKENDE SERVICE EN DESKUNDIGHEID

Een Renault EXPRESS
van Bochane

Of je nu op zoek bent naar een Renault EXPRESS benzine of eentje met een dieselmotor, bij Bochane vind je altijd een Renault EXPRESS die bij jou past. De auto is uit te rusten met zowel een handbediende als een automatische transmissie. Koop jouw Renault EXPRESS bij Bochane en profiteer van onze deskundigheid en professionaliteit. Wij zijn lid van de BOVAG en zijn tevens Erkend Renault Dealer.

Erkend Dacia dealer en BOVAG lid

Gespecialiseerde monteurs

Topkwaliteit en service

Inruilen?

Wil je je wagenpark upgraden met nieuwe bestelauto’s? Bij ons kun je je oude bestelwagens inruilen voor de nieuwe Renault EXPRESS. Ook zakelijk leasen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de inruilwaarde of wil je meer weten over zakelijk leasen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Ervaar de Renault EXPRESS zelf

Een nieuwe bedrijfswagen schaf je niet zomaar aan. Daarom krijg je bij ons uitgebreid de mogelijkheid om de Renault EXPRESS uit te proberen. We heten je van harte welkom voor een proefrit bij één van onze vestigingen. Bel naar de vestiging voor het maken van een afspraak of plan je afspraak online bij ons in.

Onze voorraad

Interesse?

Vragen of meer informatie nodig?

Heb je vragen? Of wil je meer weten over de verschillende opties en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn op de website terug te vinden. Ook kun je in een enkele klik een chatbericht naar ons sturen via het chatvenster. Wil je door ons teruggebeld of gemaild worden? Vul dan je gegevens in op het online contactformulier. Je hoort snel van ons!