Renault Clio 2014 occasions

Ben je op zoek naar een compacte auto voor in de stad, maar ook voor de wat langere afstanden? Een auto die zo populair is dat wij, van Bochane, er altijd een ruime voorraad van hebben staan? Dan is een Renault Clio 2014 misschien wel iets voor jou. Deze economyklasse auto is in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Ook bij Bochane heb je de keuze uit een ruim aanbod. Voor een Renault Clio occasion uit 2014 hoef je bij ons niet ver te zoeken. Ontdek onze huidige voorraad op deze pagina!

Auto occasions van verschillende merken en prijsklassen

Clio 2014: als hatchback of stationwagon

Al sinds 1990 is de Renault Clio in productie. De auto wordt zo goed verkocht dat we inmiddels al bij de vijfde generatie zijn aangekomen. Deze generatie wordt sinds 2019 geproduceerd. De Clio’s uit 2014 die je op deze pagina ziet staan, zijn van een generatie eerder. Dit wil niet zeggen dat deze Renault occasions minder betrouwbaar of veilig zijn. Integendeel, de Renault Clio 2014 is een zeer betrouwbare auto waarbij veiligheid voorop staat. De Renault Clio 2014 is rijk uitgerust en van allerlei handige snufjes en opties voorzien. Zo kun je veilig, vertrouwd én comfortabel de weg op.

De Renault Clio 2014 is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De verschillen vind je vooral terug in de motorinhoud, het vermogen en de uitrusting/aanwezige opties. Naast de hatchback variant is de Renault Clio 2014 ook als stationwagon te koop. Deze stationwagon variant wordt verkocht onder de naam Renault Clio Estate. Genoeg varianten en uitvoeringen dus om uit te kiezen!

Koop jouw Renault Clio 2014 met zekerheid bij Bochane

Voor een goed onderhouden Renault Clio 2014 occasion ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn veel garages die een tweedehands Renault Clio 2014 aanbieden. Maar niet iedere garage is ook bij de BOVAG aangesloten. Wij, van Bochane, zijn dat wél. Sterker nog, naast dat wij officieel BOVAG-lid zijn, zijn we ook een erkend Renault dealer. Bij ons koop je jouw Renault Clio 2014 met zekerheid.

Goed geregeld met het Bochane dealerpakket

Al vanaf 695,- euro kun je bij ons een dealerpakket afsluiten. Hiermee profiteer je van vele voordelen en kun je het maximale uit jouw Renault Clio 2014 halen. Bij ons heb je de keuze uit een voordelig basis pakket, een wat duurder, maar ook uitgebreider plus pakket en een zeer uitgebreid en luxe premium pakket. Omdat niet iedere occasion voor alle drie de pakketten in aanmerking komt, adviseren we om contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij kunnen jou precies vertellen wat er allemaal mogelijk is voor de Renault Clio 2014 die jij op het oog hebt.

Zelf ervaren hoe prettig een Renault Clio 2014 rijdt?

Wil je zelf ervaren hoe prettig en comfortabel een Renault Clio uit 2014 rijdt? Bij ons krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de auto van jouw dromen uit te proberen tijdens een proefrit. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!