Renault Grand Scenic 2020 occasions

Ben je op zoek naar een moderne MPV die jou en het hele gezin de ruimte biedt én wil je comfortabel rijden? Dan is de Renault Grand Scenic occasion uit 2020 precies de auto die je zoekt! De familieauto is groot, hoog en rijdt heerlijk. Wanneer je het design van de auto goed bekijkt zie je dat deze auto precies de kloof overbrugt tussen een terreinwagen en een gewone personenauto. Bij dit voertuig staat de toekomst centraal en is er met het oog op technologie en apparatuur rekening gehouden met de huidige tijd. Zowel Android Auto als Apple CarPlay worden ondersteund door het infotainmentsysteem, dat een maximaal 8,7-inch display heeft. Hierdoor wordt het rijden in de Grand Scenic 2020 nog comfortabeler dan in zijn voorgangers.

De Grand Scenic uit 2020 is bij Bochane verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Wil je weten welke Grand Scenic 2020 modellen wij in onze vestigingen beschikbaar hebben? Kijk dan eens rond op deze pagina!

Welke voordelen biedt de Renault Grand Scenic 2020?

Wanneer je bij Bochane een Renault Grand Scenic uit 2020 koopt, kun je er zeker van zijn dat deze MPV je jarenlang plezier zal brengen. Bochane is immers een erkend Renault dealer en is gespecialiseerd in het onderhouden van alle Renault-voertuigen. Zo kom je nooit voor onverwachte situaties te staan. Wij behandelen jouw tweedehands Grand Scenic 2020 altijd met de grootste zorg, vakmanschap en professionaliteit. Je rijdt dus altijd veilig met jouw Renault Grand Scenic uit 2020.

Bochane is naast erkend Renault occasion dealer ook lid van de Vereniging van Autohandelaren en Garagehouders (BOVAG). Dit maakt dat iedere auto die je bij Bochane koopt voldoet aan de BOVAG garantie. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, zowel tijdens de aankoop als in de opvolgende jaren tijdens het onderhoud van jouw Renault Grand Scenic 2020. Onze voorwaarden zijn voor jouw ervaring volledig afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Bij Bochane hechten we veel waarde aan openheid en transparantie. Dit zie je terug in de manier waarop we met jou communiceren.

Geniet van de voordelen van een dealerpakket

Wil je het maximale uit de Renault Grand Scenic 2020 halen? Dan raden wij aan om in combinatie met de aankoop van de auto, ook direct een dealerpakket bij ons aan te schaffen. Er zijn drie opties beschikbaar: basis, plus en premium. Het basispakket omvat fijne extra diensten en je bent direct verzekerd van een APK met een minimale geldigheid van zes maanden. Daarnaast krijg je ook nog eens 12 maanden BOVAG-garantie én de Bochane privilege pas, waarmee je een jaar lang gebruik kunt maken van diverse diensten zoals een gratis winter- en zomerinspectie, gratis bandenreparaties, mobiliteitsdiensten voor jouw Renault Grand Scenic 2020, ruitreparaties en 10% korting wanneer je een auto huurt bij Bochane Autoverhuur.

Je hebt ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een plus- of premiumpakket met jouw Renault Grand Scenic uit 2020. Hoe hoger het pakket dat je kiest, van hoe meer voordelen je geniet. Deze plus- en premiumpakketten voor de Renault Grand Scenic uit 2020 bestaan uit een gratis APK-keuring, regelmatig onderhoud volgens het fabrieksplan en Top Occasion garantie. De kilometerstand van de auto bepaalt of jouw nieuwe Renault Grand Scenic 2020 hiervoor in aanmerking komt. Op onze website kun je uitgebreid lezen welk pakket het best bij jouw wensen past. Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag om alles te verhelderen!

Maak een proefrit in de Grand Scenic 2020

Wil je een proefrit maken in de Renault Grand Scenic uit 2020 om te ervaren hoe jij je voelt in deze auto? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen! Tijdens de proefrit kun je ontdekken of de auto bij jou past en kun je zelf ervaren hoe comfortabel de Renault Grand Scenic uit 2020 rijdt. Je vindt locaties van Bochane in:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!