Renault Kadjar 2018

Ben je op zoek naar een Renault Kadjar 2018? Of ben je aan het oriënteren om een occasion te kopen? Bij Bochane vind je altijd een uitgebreide voorraad occasions, zoals de Renault Kadjar uit 2018. Deze compacte SUV is erg ruim van binnen én rijdt daarnaast erg comfortabel. Daarnaast oogt de auto erg stoer dankzij het fraaie uiterlijk. Heb je je oog laten vallen op de Renault Kadjar uit 2018? Neem dan snel een kijkje op deze pagina, we vertellen je graag meer over deze occasion.

Waarom kiezen voor een Renault Kadjar 2018 bij Bochane?


Bochane is een erkend Renault én BOVAG dealer. Hierdoor ontvang je altijd topservice als je de Renault Kadjar uit 2018 bij ons koopt. Je wordt namelijk altijd professioneel geholpen en onze vakspecialisten onderhouden je auto met veel kunde en kennis. Bij Bochane weten we precies wat goed is voor je auto. Hierdoor ga je iedere dag weer veilig én vertrouwd op pad met je Renault Kadjar uit 2018.


Verschillende uitvoeringen van de Renault Kadjar 2018


De Renault Kadjar uit 2018 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende specificaties. Zoek je een auto met meer vermogen onder de motorkap? Kies dan voor de Renault Kadjar uit 2018 met 150 pk vermogen. Misschien ben je ook wel op zoek naar een automaat, of gaat je voorkeur juist uit naar een handgeschakeld model. Je kunt de filters op onze website gebruiken om zo snel mogelijk een auto te vinden die aansluit bij jouw wensen.

Voldoet geen enkele Renault Kadjar uit 2018 uit onze huidige voorraad aan je wensen en verwachtingen? Sla dan je zoekopdracht op voor later. Je kunt hiervoor onze button ‘zoekopdracht opslaan’ gebruiken, waarna je je contactgegevens kunt invullen. Hierdoor houden we je op de hoogte als er een Renault Kadjar uit 2018 binnen komt die wél helemaal aan je eisen en wensen voldoet.


Kies een aantrekkelijk dealerpakket


Omdat wij van Bochane een officiële Renault dealer zijn, kunnen we je verschillende aantrekkelijke dealerpakketten aanbieden. Iedere Renault Kadjar uit 2018 wordt standaard afgeleverd met een geldige APK, wettelijke garantie en RDW-leges. Je kunt dit uitbreiden met een dealerpakket, waardoor je profiteert van verschillende extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreidere garantie, langere (of nieuwe) APK, controlebeurten, reinigingsbeurten en gratis diensten waar je een jaar lang van kunt profiteren. Heb je behoefte aan meer informatie over de dealerpakketten die we aanbieden? Bekijk dit dan op onze website, of vraag het bij onze specialisten. Zij kunnen je er ook alles over vertellen.


Maak een proefrit!


Ben je benieuwd of de Renault Kadjar uit 2018 bij jou past en aansluit de wensen die je hebt? Kom dan een proefrit maken. Een proefrit mag echt niet ontbreken als je een occasion gaat kopen. Tijdens de proefrit heb je uitgebreid de tijd om de auto te bekijken, maar ook om even een ritje te maken. Wil je weten over de Renault Kadjar uit 2018 de auto van je dromen is? Plan dan snel een proefrit in bij één van onze vestigingen.

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!