Renault Kangoo 2021 occasions

Als je op zoek bent naar de perfecte gezinsauto dan heb je met de Renault Kangoo occasion echt een perfecte auto aan de haak geslagen. Met een opbergruimte van 775 liter (wanneer je alle stoelen + passagiersstoel inklapt zelfs 3500 liter), biedt deze auto alle ruimte die je nodig hebt om jouw gezin én de nodige spullen te vervoeren. De gouden middenweg tussen een bedrijfsauto en een gezinswagen. Hoewel de eerste versie van deze auto zo’n 25 jaar geleden geïntroduceerd werd, is de Renault Kangoo uit 2021 een behoorlijke upgrade van alle versies die hiervoor zijn geproduceerd. Niet alleen is de auto een stuk ruimer geworden, ook heeft het algehele design een behoorlijke update gekregen. De Renault Kangoo uit 2021 heeft een praktisch en goed doordacht design wat het tot de perfecte gezinsauto maakt. Zou jij graag het plezier van een ruimte Renault Kangoo 2021 willen ervaren? Bekijk dan ons complete aanbod van alle Renault Kangoo uit 2021 op de website!

Waarom kiezen voor een Renault Kangoo van Bochane?

Als erkend Renault occasions dealer willen we graag alle Renault-rijders zo blij mogelijk maken. Ons aanbod is daarom altijd breed en heel divers. Bij Bochane hebben we op ieder moment wel een aantal verschillende tweedehands Renault Kangoo 2021 klaar staan die wachten op een nieuwe bestuurder. Door onze kennis en ervaring als Renault-dealer kunnen we je uitstekend helpen met het maken van de juiste keuze. We bieden je graag een transparante begeleiding aan bij de zoektocht naar een nieuwe auto voor jouw gezin. We zien je het liefst vertrekken met een auto die perfect bij jouw situatie past en zorgen altijd voor de scherpste Renault Kangoo 2021 prijs. Uiteindelijk zijn wij het gelukkigst wanneer jij met veel plezier en een fijn gevoel de weg op gaat!

We zijn naast Renault-dealer ook BOVAG-lid. De Nederlandse brancheorganisatie voor automobiel handelaren handhaaft een strenge controle op haar aangesloten garages waardoor jij als consument volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit en de kunde van onze vakmensen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je je veilig en zelfverzekerd kunt voelen in een auto. Dit gevoel willen we onze klanten 100% kunnen bieden.

Kom een proefrit maken in een Renault Kangoo 2021

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Renault Kangoo uit 2021 en wil je in het echt ervaren hoe veel ruimte deze auto je zou kunnen bieden? Kom dan eens vrijblijvend een proefrit maken! Er is maar één manier om er helemaal zeker van zijn dat de Renault Kangoo 2021 de perfecte match is voor jou en jouw gezin. Maak snel een afspraak voor een proefrit met de Renault Kangoo 2021 bij een van de Bochane vestigingen en ervaar het zelf. Je kunt een proefrit maken bij één van de volgende locaties:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!