Renault Scenic 2015 occasions

Ben je op zoek naar een grote familie-auto? Dan is de Renault Scenic occasions 2015 echt wat voor jou! Deze bolide valt met zijn grootte in de middenklasse en is een mooie combinatie van een standaard personenauto en een SUV. Door de beschikbare ruimte geniet je van een ruime en comfortabele auto. Daarnaast is de auto door de grote driehoekige ruiten een echte blikvinger. Het model is als het ware om je heen gevormd. De Renault Scenic 2015 is inmiddels uit de productie gehaald en is daarom niet meer te koop. Echter zijn ze nog wel in omloop. Bij Bochane kun je terecht voor een Renault Scenic 2015 occasion. Benieuwd welke varianten onze vestigingen in huis hebben? Lees dan gauw verder.

Rijgemak van de Renault Scenic 2015

De Renault Scenic 2015 is voorzien van een 1.2 benzinemotor met 130 pk. Hij is daardoor ideaal om in vlakke landschappen te rijden, zoals in Nederland. Bij een beperkt toerenaantal is de motorkracht wat beperkt. Hierdoor zal je wat meer moeten schakelen in drukke en stadsgebieden. Ook bij het trotseren van bergachtige landschappen kan de auto wat trekkracht tekort komen. Om het wegrijden te vergemakkelijken, geeft de auto zelf al gas bij wanneer je de koppeling laat opkomen. Daarbij blijft de geluidsproductie beschaafd. De Renault Scenic 2015 is een Renault occasion voor wie waarde hecht aan praktisch gemak met een unieke uitstraling.

Renault Scenic 2015 kopen bij Bochane?

Door jouw Renault Scenic 2015 occasion bij Bochane te kopen, is jarenlang plezier gegarandeerd. Als officiële Renault dealer zorgen onze vakkundige werknemers met zorg voor jouw occasion. Voorafgaand aan de verkoop, controleren wij de occasion grondig en verzorgen deze met de allerbeste zorg en deskundigheid. Openheid en transparantie is voor ons heel belangrijk. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Daarnaast is Bochane een erkend lid van de Automobielhandelaren en Garagehouders. Ook wel beter bekend als BOVAG. Koop je bij ons een Renault Scenic 2015? Dan profiteer je van extra zekerheid bij jouw aankoop. Zo vallen gebreken van de occasion, die niet bij aankoop waarneembaar waren, onder de BOVAG-garantie. Ook is binnen de BOVAG sprake van veel kennisdeling tussen onderlinge partijen. Zo is ons personeel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie. Zo worden eventuele gebreken professioneel verholpen.

Maak een gratis proefrit

Lijkt onze Renault Scenic 2015 jou wel wat, maar wil je deze graag toch even uittesten? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende proefrit bij één van onze filialen. Bekijk wel even vooraf of de Renault Scenic 2015 occasion bij deze vestiging op voorraad is. Kom langs en ons vakkundige team van specialisten beantwoordt al jouw vragen. Heb je voorafgaand aan jouw bezoek nog vragen? Bel dan naar de vestiging bij jou in de buurt of naar ons hoofdkantoor: 0318-665033. Zij staan je graag te woord.

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!