Renault Twingo 2021 occasions

Zoek je een vriendelijk geprijsde auto en gaat je voorkeur uit naar een kleine, wendbare stadsauto? Dan is de Renault Twingo 2021 echt is voor jou. Sinds 1993 zijn de Renault Twingo occasions niet meer van het straatbeeld weg te denken. Bij Bochane snappen we wel waarom de Renault Twingo 2021 zo populair is. De Renault Twingo 2021 beschikt namelijk over een strak interieur. Daarnaast is de variant uit dit bouwjaar verkrijgbaar in twee varianten: klassiek met brandstof en milieuvriendelijk elektrisch.

Voor het kopen van een Renault Twingo 2021 ben je bij Bochane aan het goede adres. We bieden namelijk auto’s aan in verschillende uitvoeringen, kleuren en bouwjaren. Je vindt het huidige aanbod van de Renault Twingo 2021 op deze pagina.

Vriendelijk geprijsde Renault Twingo 2021

De Renault Twingo 2021 is verkrijgbaar in twee varianten: de klassieke variant op brandstof en de elektrische variant. Het voordeel van beide varianten is dat ze vriendelijk geprijsd zijn, daardoor is de auto geschikt voor ieder budget. De prijs per Renault Twingo 2021 is uiteraard afhankelijk van verschillende onderdelen. Zo is de prijs natuurlijk al verschillend wanneer je kiest voor een elektrische auto. Maar ook de kilometerstand, aanwezige opties en uitvoeringen zijn van toepassing bij de prijs.

Heb je een speciale uitvoering op het oog? Of moet je occasion voldoen aan bepaalde eisen, zoals kilometerstand, kleur of vermogen? Gebruik dan de zoekfilters op onze website. Dankzij de zoekfilters Zie je snel en eenvoudig welke Renault occasion aan jouw wensen voldoet. Net zo makkelijk!

Koop je Twingo 2021 nu bij Bochane

Bochane is een erkend en officieel Renault dealer. Daarnaast zijn we ook BOVAG lid. Dit houdt in dat als je een Renault Twingo 2021 bij ons koop, je profiteert van verschillende voordelen. We hebben bijvoorbeeld specialisten in dienst die je auto tot in de puntjes kunnen onderhouden.

Voor de Renault Twingo 2021 kun je ook een basis dealerpakket afsluiten. Hierdoor weet je dan zeker dat je auto een APK heeft met een minimale geldigheid van zes maanden. Ook ontvang je, naast de wettelijke garantie, twaalf maanden BOVAG garantie, inclusief een BOVAG afleverbeurt en de 40-puntencheck. Als je kiest voor dit pakket, wordt de Renault Twingo 2021 gereinigd van buiten en binnen. Daarnaast worden de verlichting en vloeistoffen gecontroleerd. Ook wordt het filter en de motorolie ververst. Tot slot profiteer je met een Bochane Privilege Pas van veel gratis diensten gedurende een jaar.

Een proefrit maken in de auto die je op het oog hebt?

Heb je een mooie Renault Twingo 2021 op het oog? En ben je benieuwd of deze auto bij je past? Kom dan een proefrit maken. Met een proefrit ervaar je precies of de occasion comfortabel rijdt. Daarnaast heb je alle tijd om de auto te bekijken. Maak daarom een afspraak voor een proefrit bij één van onze vestigingen. Op onze website zie je precies bij welke vestiging de auto staat die je op het oog hebt. We zijn gevestigd in de volgende plaatsen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!