Renault ZOE 2019 occasions

Elektrisch rijden heeft de toekomst. De Renault ZOE occasions behoort tot één van de allereerste 100 procent elektrische auto’s die op de openbare weg verschenen. In het tweede kwartaal van 2013 zag de ZOE voor het eerst het levenslicht hier in Nederland. De Renault ZOE 2019 behoort tot de derde generatie. Deze compacte elektrische auto vervoert je met gemak van A naar B op één enkele volledige acculading. Ben je op zoek naar een betrouwbare, compacte auto waarmee je een duurzame toekomst tegemoet kunt gaan? Dan kan een Renault ZOE uit 2019 zomaar de auto zijn waar jij naar op zoek bent. Bekijk onze voorraad Renault ZOE 2019 op deze pagina.

Elektrisch rijden met een Renault ZOE 2019 occasion

Steeds meer mensen stappen over op een volledig elektrische auto, zoals een Renault ZOE uit 2019 bijvoorbeeld. Elektrisch rijden kent enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een auto die op benzine of diesel als brandstof rijdt. Zo betaal je bijvoorbeeld geen wegenbelasting en is de bijtelling een stuk lager. Ook ben je over het algemeen minder geld kwijt aan het onderhoud van een elektrische Renault ZOE met bouwjaar 2019. Dit komt omdat elektrische auto’s minder bewegende onderdelen bevatten die kapot kunnen gaan. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat elektrisch rijden beter is voor het milieu. Zo draag je met een Renault ZOE 2019 bij aan een betere, groenere toekomst.

Ruime voorraad Renault ZOE occasions bij Bochane

Bij ons vind je altijd een ruime voorraad Renault occasions. Ook de Renault ZOE uit 2019 wordt geregeld te koop aangeboden bij onze vestigingen. De auto is in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Renault ZOE Life 2019 of één van de volgende uitvoeringen: Zen, Intens, Edition One. Hierbij is de ZOE Life de standaard uitvoering en bevat de Edition One variant de meest uitgebreide en luxe opties van allemaal. 

Geef jouw eisen en wensen door via de filteropties links op deze pagina en je ziet vanzelf of we een geschikte Renault ZOE uit 2019 voor jou in voorraad hebben. Klik op ‘zoekopdracht opslaan’ indien je op de hoogte wilt worden gehouden wanneer we een Renault ZOE uit 2019 binnenkrijgen die voldoet aan jouw ingevoerde zoekopdracht.

Haal alles uit je Renault ZOE 2019 met een dealerpakket

Om alles uit je Renault ZOE uit 2019 te halen, kun je ervoor kiezen om het standaard afleverpakket te upgraden naar een uitgebreider dealerpakket. Je hebt hierbij de keuze uit drie opties: basis, plus en premium. Ben je benieuwd wat je precies krijgt bij ieder van bovengenoemde dealerpakketten? Ga naar onze website voor meer informatie. Uiteraard staan onze specialisten ook altijd voor je klaar om vragen hierover te beantwoorden. Wij zijn dé Renault én BOVAG dealer voor iedereen die vooruit wil!

Proefrit maken in een Renault ZOE 2019?

Wil je graag eens een proefrit maken in een Renault ZOE uit 2019? Dat kan! Bij Bochane krijg je de mogelijkheid om de occasion van jouw voorkeur uitgebreid uit te proberen. Zo weet je zeker dat je een goede beslissing neemt. Een proefrit maken kan bij één van onze vestigingen:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!