De Nieuwe Megane E-Tech Electric

De Megane E-Tech 100% elektrisch is een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen. De elektrische motor met 220 pk, een direct koppel van 300 Nm en 20″ lichtmetalen wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord ‘autorijden’.

Op de hoogte blijven

Nieuwe technologische innovatie

Rijd met volledige controle: houd je omgeving in de gaten met de smart rear view mirror en rijd veilig met 26 rijhulpsystemen. Met OpenR Link met Google integratie kom jij altijd op je bestemming aan en kun je de spraakassistent gebruiken om alle functies te bedienen.

Op de hoogte blijven

De juiste Megane E-Tech Electric voor u

Zoek de juiste samenstelling. De keuze tussen twee batterijen en drie aandrijflijnen – inclusief e-4ORCE vierwielaandrijving – biedt u een ervaring op maat

Elektrische motor met 220pk

26 rijhulpsystemen

Audio van Harman en Kardon

Actieradius 470km (WLTP)

20″ lichtmetalen velgen

Bereid u voor op de introductie

Voorjaar 2022 start de revolutie. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste gebeurtenissen voor u de auto kunt bestellen.

[Marketing] Waitinglist MEGANE E-Tech Electric 2022

De getoonde afbeeldingen zijn bedoeld als leidraad. In sommige gevallen zijn de foto’s van niet-Nederlandse voorbeeldvoertuigen en komen ze niet overeen met een specifiek model, uitvoering of aanbieding. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar, of zijn beperkt tot bepaalde uitvoeringen.

Gegevens over het rijbereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

Voorlopige cijfers, in afwachting van homologatie.

(¹) Preproductiemodel wordt getoond. Het werkelijke productiemodel kan afwijken.

(²) ProPILOT is een geavanceerde technologie voor rijondersteuning, maar kan botsingen niet voorkomen. ProPILOT is uitsluitend geschikt voor gebruik op de snelweg (gescheiden met een vangrail) en u moet altijd uw ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden en te allen tijde de macht over het voertuig te behouden. Klik hier voor de voorwaarden met betrekking tot Renault-technologieën.

(³) Amazon, Alexa en alle aanverwante merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.
Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van slimme huistechnologie.