Banden Renault

De juiste banden onder uw Renault, met voldoende profiel, zijn erg belangrijk voor uw veiligheid en het brandstofverbruik van de auto. Daarnaast kan de rolweerstand van de banden erg bepalend zijn voor het geluidsniveau wat de banden produceren. Goede banden onder uw Renault zorgen dan ook  voor een verbeterde rijervaring.

Bij Bochane Renault bieden wij u een groot assortiment Renault banden tegen de beste prijs- kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij u en úw Renault past! Het kiezen van het juiste type band doen wij samen met u. Vervolgens zorgen wij uiteraard voor de montage en het uitlijnen van de wielen.

Bent u toe aan nieuwe banden of twijfelt u over de staat van uw huidige banden? Maak dan snel een afspraak bij Bochane Renault, zodat u weer veilig met uw Renault de weg op kunt!

Maak direct een afspraak

RENAULT ZOMERBANDEN

Het rubber waarmee zomerbanden gefabriceerd worden is stevig en hard. De banden blijven dan beter bij het rijden op warm asfalt. De warmte van het asfalt zorgt er namelijk voor dat het rubber van de band ook warmer gaat worden en dat de band zachter wordt. Een goede harde zomerband is dus van belang voor een goed contact met het wegdek. Het profiel van nieuwe zomerbanden is plusminus 7 millimeter diep, wat een ‘normaal’ profiel is. Het profiel en het stevige rubber van zomerbanden geeft extra goede grip bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Bij lagere temperaturen adviseren wij u om op winterbanden te rijden.

Bereken bandenprijs

RENAULT WINTERBANDEN

Wij adviseren winterbanden zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt. Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en betere wegligging, zodat uw Renault meer grip heeft op natte, gladde en besneeuwde wegen. Bent u reeds in het bezit van winterbanden? Houdt u er dan rekening mee dat deze bij een profiel van minder dan 5 millimeter dezelfde eigenschappen heeft met een zomerband. Zorg er dus voor dat u versleten winterbanden vervangt door nieuwe winterbanden. Lees hier meer over Renault winterbanden.

VELGEN CONFIGURATOR

Wilt u (nieuwe) licht metalen velgen onder uw Renault? Dat kan ook via Bochane Renault!
Wellicht omdat u trots bent op uw Renault of dat de huidige velgen niet meer aansluiten bij uw wensen. Met nieuwe lichtmetalen velgen geeft u uw Renault een extra karakter mee. Bij Bochane Renault vindt u een breed assortiment lichtmetalen velgen.

Bereken band met velgen prijs

GEBRUIKTE AUTOBANDEN

Bent u op zoek naar een voordelige set gebruikte banden voor uw Renault? Gebruikt en toch 100% veilig? Bestel dan uw gebruikte autobanden vertrouwd bij Bochane Renault. Vertrouwd met minimaal 4 mm profiel. Volledig gecheckt op 22 punten.

Gebruikte banden zoeken

PROFITEER BIJ BOCHANE Renault

    • A-merk zomerbanden: bijvoorbeeld Michelin en Continental
    • Winterbanden zowel per set als los verkrijgbaar
    • Scherpe prijzen: er is al een band vanaf € 39,- en u heeft al een winterbandenset vanaf €299,-
    • Opslag: vraag naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomer- / winterbanden in ons bandenhotel