HET NIEUWE R-LINK 2 MULTIMEDIA SYSTEEM VAN RENAULT

rlink2

Onderstaand vindt u uitleg over alle mogelijkheden van het nieuwe multimedia systeem van Renault: R-LINK2.

De perfect in het dashboard geïntegreerde nieuwe en intuïtieve R-LINK 2 is verbonden met internet en maakt het mogelijk om alle functies in uw auto te bedienen.
De R-LINK 2 is ingebouwd in de Renault Espace (2015), Kadjar, Megane (2016) en Talisman.

Download hier de complete Renault R-Link2 Handleiding

Eenvoudig in gebruik

De R-LINK 2 is ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Gebruik de touchscreen op een intuïtieve manier, zoals u dat op uw tablet thuis gewend bent: zoomen met twee vingers, scrollen over het scherm, verslepen en verplaatsen van widgets… De natuurlijke bewegingen in combinatie met een snelle reactietijd zorgen ervoor dat de tablet prettig is in gebruik.
De bedieningsknop op de middenconsole* is binnen EN handbereik zorgt voor een extra aanvulling op de touchscreen-ervaring.

*Verschilt per auto

Met R-LINK 2 kunt u:

– Uw startpagina’s zelf instellen om de meest gebruikte functies snel terug te vinden, via widgets of “mini-schermpjes” in hetzelfde scherm
– Vind uw instellingen en voorkeuren in één klik terug, dankzij de zes verschillende voorkeursinstellingen. Voor elke voorkeursinstelling kunt u onder andere de positie van de voorstoelen*, uw massagevoorkeuren*, uw favoriete radiostations, uw adressenbestand in het navigatiesysteem, of de kleur van de sfeerverlichting in de auto vastleggen, wijzigen of opslaan.
– Optimaliseer uw ritten dankzij het nieuwe TomTom navigatiesysteem met TomTom Traffic** dat realtime verkeersinformatie biedt
– Profiteer van een complete multimedia-uitrusting, met Radio Digital (DAB)***, muziek van uw smartphone via Bluetooth, handsfree bellen en de apps in de R-LINK store.

*Verschilt per auto en uitrustingsniveau
**Verkrijgbaarheid van het TomTom Traffic / Coyote-aanbod verschilt per land
*** Digital Audio Broadcasting verschilt per land

Contact

Via onderstaande afspeellijst wordt in meerdere video’s uitgelegd wat de functies en mogelijkheden zijn.

Link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCZAINsWHBJxDTVRjcf5_3oD90_jsy8Ql