welkomstcheck bij

jouw dealer

Renault Grand Scenic Initiale Paris Exterieur Design

welkomstcheck van je

renault occasion

Heb je onlangs een Renault occasion gekocht? Dan wil je natuurlijk in alle zekerheid genieten van jouw nieuwe aanwinst. Een perfecte technische staat zorgt ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarom bieden we voor alle Renault occasions een welkomstcheck. Van controle tot het uitvoeren van professioneel onderhoud door onze specialisten, bij Bochane hebben we alles onder één dak. Doe nu een welkomstcheck voor slechts € 80,- en kies vandaag nog voor extra zekerheid. Daarnaast ontvang je een gratis welkomstcadeau, waarbij je keuze hebt uit twee aantrekkelijke keuzes.

Wil je een welkomstcheck?

Waaruit bestaat de welkomstcheck?

Bij de welkomstcheck van Bochane profiteer je van extra zekerheid. Van controle to onderhoud en de nieuwste updates, met onze welkomstcheck van € 80,- ben je verzekerd van extra rijgemak en ga je met een gerust gevoel de weg op. Dit controleren we bij een welkomstcheck:

Technische staat

Bij een welkomstcheck controleren we grondig de technische conditie van jouw Renault occasion. Op deze manier zorgen we er bij Bochane voor dat je met het volle vertrouwen de weg op kunt. Hierbij nemen we onder andere de volgende zaken onder de loep:

– Verwarming, ventilatie en airconditioning
– De staat van de distributieriem en/of multiriem
– De ophanging van de auto
– Het remsysteem

Onderhoud- en servicecontrole

Tijdens de onderhouds- en servicecontrole bieden we jou volledig inzicht in de onderhoudsgeschiedenis en het onderhoudsplan voor jouw Renault occasion. We zorgen ervoor dat je in de toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarom voert onze technische expert ook grondige controles uit op services en campagnes. Zo ben je altijd goed voorbereid en blijft jouw Renault in topconditie

Software controle en updates

Bij de welkomstcheck kijken we verder dan alleen onder de motorkap. Ook digitaal onderhoud is een belangrijk onderdeel van je rijbeleving. Onze experts voeren een nauwkeurige softwarecontrole uit en zorgen ervoor dat alle benodigde updates worden geïnstalleerd. Is jouw Renault occasion bijvoorbeeld geïmporteerd vanuit het buitenland en moet de juiste taal worden ingesteld? Of kan jouw nieuwe aanwinst wel de nieuwste softwareverbeteringen en beveiligingsupdates gebruiken? Wij voeren tijdens de welkomstcheck diverse software controles en updates uit om jouw Renault helemaal up-to-date te houden.

Extra controle voor elektrische en hybride occasions

Bij Renault leggen we extra nadruk op de zorg voor onze elektrische en hybride occasions. Tijdens de welkomstcheck voeren we een grondige inspectie uit van de batterij. Hierbij controleren we de capaciteit van je Renault, waardoor je optimaal kunt genieten van optimale prestaties en rijbereik. Ga met vol vertrouwen de weg op nu je batterij in uitstekende staat verkeert

Welkomstcadeau voor jou

Kies je voor de welkomstcheck van je Renault bij Bochane? Kies dan voor een welkomstcadeau naar keuze. Ontdek gauw welke voordelen de comfortabele mattenset en premium pas bieden.

De set met comfort matten van Bochane zijn heel veelzijdig. Natuurlijk is het een stijlvolle toevoeging aan je Renault, maar ze zijn ook heel praktisch. Ze beschermen je auto tegen vuil en slijtage, waardoor je comfortabel en zorgeloos kunt rijden. De comfort matten zorgen voor een schone en aangename rijervaring. Dat is precies wat je verdient met jouw Renault occasion. Zo blijft jouw nieuwe aanwinst heel lang als nieuw aanvoelen

Jouw rijervaring naar een hoger niveau

Renault premium pas

De Renault Premium Pas staat garant voor ruim € 180,- aan extra voordeel bij jouw Renault-dealer. Wat houdt dit voordeel in? Je bent verzekerd van:

  1. Gratis apk
  2. Gratis voorjaarscheck
  3. Gratis najaarscheck
  4. Gratis aircocheck
  5. Vervanging van defecte gloeilampen aan buitenzijde
  6. Bijvullen van vloeistoffen
  7. Gratis vervanging van de batterij in je sleutel
  8. Bandenreparatie
  9. Gratis sterreparatie met groene kaart
  10. 10% Korting op accessoires

De zekerheden van Bochane

Kies je voor de welkomstcheck van Bochane? Dan ben je verzekerd van echt vakmanschap en de beste service voor jouw Renault. Dit zijn jouw zekerheden:

1. BOVAG gecertificeerde kwaliteit: Als BOVAG-lid voldoet Bochane aan strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat al het onderhoud en alle controles aan jouw Renault occasions worden uitgevoerd door vakkundige monteurs. Dagelijks leren zij bij over de laatste kennis en maken ze gebruik van de nieuwste materialen. Hierdoor ben je verzekerd betrouwbaarheid en transparantie bij elke service.
2. Montage met specialistische vakkennis: Al onze monteurs van Bochane zijn speciaal opgeleid en hebben uitgebreide kennis van alle Renault modellen. Hoe resulteert dit zich? Zij gebruiken de nieuwste technieken en originele onderdelen. Hierdoor zorgt de welkomstcheck voor optimale prestaties en veiligheid van jouw nieuwe aanwinst.
3. Persoonlijke service en klantgerichtheid: Bij Bochane staat de klant centraal. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en bieden service op maat. Van het maken van een afspraak tot het adviseren over onderhoud en reparaties, jouw wensen en behoeften staan bij ons voorop. Ervaar onze service nu zelf.

Wil je jouw Renault occasion in topconditie houden? Plan dan eenvoudig online een welkomstcheck bij een van onze locaties. Als erkend Renault-dealer garanderen we vakkundig onderhoud en controle van jouw auto. Waar je ook woont, er is altijd een Bochane vestiging dichtbij. Voor een welkomstcheck kun je terecht in:

– Almere

– Apeldoorn

– Arnhem

– Boxmeer

– Den Bosch

– Deventer

– Ede

– Harderwijk

– Lelystad

– Lochem

– Nijmegen

– Maarn

– Veenendaal

– Wageningen

– Zeist

– Zutphen

Plan een welkomstcheck

Maak vandaag nog de eerste stap naar mobiele zekerheid en plan jouw welkomstcheck nu in. Neem contact op met je dichtstbijzijnde locatie of plan een online afspraak in. Vertrouw op onze deskundige service

meld je aan

Blijf op de hoogte

Wij helpen graag verder met alle wensen.
Onze adviseurs staan klaar.

¹ meting gedaan in WLTP-cyclus in 2023 waarin de Master L2H2 3,5T D5 werd vergeleken met de Renault Master 3 phase 2. Intern onderzoek van Renault

² meting gedaan in WLTP-cyclus waarin de Master L2H2 E-Tech 87 kW en de Renault Master E-Tech Electric 52 kW met elkaar werden vergeleken. Intern onderzoek van Renault

³ meting gedaan in WLTP-cyclus waarin de Master L2H2 E-Tech 87 kW en de Renault Master E-Tech Electric 52 kW met elkaar werden vergeleken. Intern onderzoek van Renault