Duurzaam


Bochane zet zich actief in voor bescherming van het milieu. U profiteert daarvan mee. Veel van onze auto’s hebben een laag brandstofverbruik. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Samen werken we aan een groenere wereld!

Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd

Bochane heeft de certificering ‘Erkend Duurzaam Plus’. Wij doen er alles aan om de energie- en afvalstromen terug te dringen en bewustzijn te creëren bij onze medewerkers en klanten. Zo dragen we ons steentje bij aan het behoud van de aarde en het creëren van een prettige leefomgeving.

Elektrische mobiliteit

Bochane is in samenwerking met en dankzij Renault en Nissan voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit. Bij Bochane kunt u terecht voor een elektrische personen auto (Renault ZOE en Nissan LEAF) en een elektrische bedrijfswagen (Kangoo ZE en Nissan E-NV200). Een elektrische auto rijdt heel voordelig. Bovendien betaalt u geen BPM en wegenbelasting.

Leveranciersbeleid

Van onze leveranciers verwachten we dat ze op het gebied van duurzaamheid een vergelijkbare inzet hebben als onze medewerkers. Zo werken we samen met Initial. Zij hergebruiken hun bedrijfskleding.

Hoe zorgen we voor een groenere footprint?

Stapje voor stapje verbeteren we onze showrooms. Uiteraard is bij de verbouwing daarvan veel aandacht voor energiebesparing en efficiënte (en gescheiden) afvalverwerking. Ook stappen we in de showrooms over op professionele LED-systemen en duurzame energie. Papieren documenten gebruiken we zo min mogelijk. Maar wat er aan papierafval is, wordt apart ingezameld. En die twee miljoen kopjes duurzame koffie drinken wij – en onze klanten – voortaan uit steen of papier in plaats van plastic.

Bochane Groep scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 11277 beoordelingen
Bekijk reviews