Renault Captur 2021

De Renault Captur 2021 is een opvallende en veelzijdige crossover die uitblinkt in stijl, comfort en innovatieve functies. Met zijn moderne design en geavanceerde technologieën biedt de Captur een unieke rijervaring die perfect aansluit bij de wensen van hedendaagse automobilisten. Ervaar de Renault Captur 2021 bij Bochane!

Waarom een Renault Captur 2021?

De Renault Captur 2021 brengt veel voordelen met zich mee. We sommen er een paar voor je op!

  • Stijlvol design: De Renault Captur 2021 heeft een eigentijds en dynamisch design dat direct in het oog springt. Met zijn opvallende lijnen en kenmerkende lichtsignatuur maakt de Captur een statement op de weg.
  • Comfortabele interieur: Het ruime interieur van de Captur biedt comfort en veelzijdigheid. Met hoogwaardige materialen, ergonomisch ontworpen stoelen en slimme opbergruimtes is elke rit een plezier.
  • Geavanceerde technologie: De Renault Captur 2021 is voorzien van geavanceerde technologische features, waaronder een intuïtief infotainmentsysteem, veiligheidsvoorzieningen zoals Lane Departure Warning en automatische noodrem, en connectiviteitsopties die de rijervaring naar een hoger niveau tillen.
  • Efficiënte motoren: Met zuinige en krachtige motoren biedt de Captur 2021 een uitstekende brandstofefficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties.

Renault Captur 2021: een moderne duizendpoot

De Renault Captur 2021 is veel meer dan zomaar een auto; het is een moderne duizendpoot die zich aanpast aan diverse levensstijlen en behoeften. Met zijn eigentijdse design, geavanceerde technologieën en ruime interieur biedt de Captur een dynamische en veelzijdige rijervaring. Of je nu in de stad manoeuvreert met zijn compacte formaat, geniet van lange ritten met het comfortabele interieur, of profiteert van de nieuwste connectiviteitsfuncties, de Captur staat klaar om aan al je verwachtingen te voldoen. Of het nu gaat om stadsverkenningen, familie-uitjes of avontuurlijke roadtrips, de Renault Captur 2021 maakt elke rit memorabel met zijn combinatie van stijl, prestaties en functionaliteit.

Alternatieven van de Captur 2021

De Captur 2021 is een auto die voor iedereen iets heeft wat ze willen in een auto, maar die ook aardig hoog kan oplopen qua prijs. Eén van de eerdere varianten is wellicht meer geschikt voor jou!

Renault Captur 2017

De Renault Captur 2017 is qua look niet heel anders dan zijn opvolgers, maar onderscheidt zich met unieke designtaal en kenmerkende functies. Met zijn compactere formaat en iets eenvoudigere technologische mogelijkheden biedt dit model een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een meer ingetogen en efficiënte crossover-ervaring.

Renault Captur 2019

In vergelijking met zijn voorganger is de Renault Captur 2019 een stuk moderner en geavanceerder. Dit is terug te vinden op verschillende punten: het exterieur is verbeterd, het interieur is beter afgewerkt en er zijn meer technologische toevoegingen. Hiervoor betaal je iets meer dan de 2017 Captur, maar iets minder dan de 2021 Captur: je zit er in alles precies tussenin.

Verschillende varianten van de Captur

De Renault Captur 2021 is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de Captur Intens, de Captur Dynamique en de Captur Techno. Elke variant heeft zijn eigen specifieke kenmerken en opties, waardoor je de mogelijkheid hebt om een model te kiezen dat perfect past bij jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar luxe, sportiviteit of geavanceerde technologie, er is een Captur-variant die aan jouw eisen voldoet.

Renault Captur Intens

De Renault Captur Intens valt op door zijn focus op luxe en comfort. Met hoogwaardige materialen in het interieur, geavanceerde connectiviteitsfuncties en stijlvolle details biedt dit model een premium rijervaring. De Captur Intens is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en comfortabele rit, waarbij geen concessies worden gedaan aan elegantie.

Renault Captur Dynamique

De Renault Captur Dynamique straalt sportiviteit uit en is gericht op een dynamische rijervaring. Met opvallende exterieurdetails, sportieve accenten en geavanceerde rijhulpsystemen levert de Captur Dynamique een energieke prestatie. Dit model is perfect voor mensen die houden van enige sportiviteit in hun auto.

Renault Captur Techno

Ben jij technisch aangelegd en altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes, dan wil je dit ook terugzien in je auto. Met moderne rijhulpsystemen, geïntegreerde infotainmentopties en slimme verbindingsmogelijkheden is de Techno-variant van de Captur het meest vooruitstrevend. Een must-have dus!

Overzicht specificaties per bouwjaar

Nog niet helemaal zeker of de Renault Captur 2021 uit het juiste bouwjaar komt voor jouw wens? Bekijk ons overzicht en maak jouw vergelijking!

Renault occasions bouwjarenUitstralingTransmissieVermogenBrandstof
verbruik
CO2-
uitstoot
Prijs vanafGemiddelde kilometerstand
Renault Captur occasion 2022Zuinig, veiligHandgeschakeld / automaat100 pk6.0 l/100km140 g/km€25.00010.000 km
Renault Captur occasion 2021Innovatief, modernHandgeschakeld / automaat100 pk6.0 l/100km140 g/km€22.00020.000 km
Renault Captur occasion 2020Veelzijdig, efficiëntHandgeschakeld / automaat100 pk6.0 l/100km140 g/km€20.00030.000 km
Renault Captur occasion 2019Compact, ruimHandgeschakeld / automaat90 pk6.0 l/100km140 g/km€18.00050.000 km
Renault Captur occasion 2018Veilig, efficiëntHandgeschakeld / automaat90 pk6.0 l/100km140 g/km€16.00060.000 km
Renault Captur occasion 2017Ruim, veelzijdigHandgeschakeld / automaat90 pk6.0 l/100km140 g/km€15.00070.000 km
Renault Captur occasion 2016Praktisch, innovatiefHandgeschakeld / automaat90 pk6.0 l/100km140 g/km€13.00080.000 km

Waarom Bochane?

Bochane is er voor jou! Niet alleen vind je onze locaties door het hele land, in ons uitgebreide assortiment vind je ook nog eens gegarandeerd de auto waar jij naar op zoek bent. We doen er ook alles aan om dit te realiseren, met advies op maat waarin we strak rekening proberen te houden met jouw wens, maar ook een kritische blik leveren. De perfecte auto is er voor iedereen. Of dit de Renault Captur 2021 is, zien we vanzelf!

Geniet van onze dealerpakketten!

Bij Bochane geniet je van een unieke toevoeging aan je Renault Captur 2021 in de vorm van een dealerpakket. Hiermee ontzorgen we je ook na je aanschaf. De dealerpakketten zijn vrijwillig en komen voor in de volgende vormen:

  • Basispakket: in het basispakket zit alles wat je nodig hebt om met je auto de weg op te kunnen. Er is sprake van een BOVAG-garantie, wat betekent dat je binnen de garantietijd geen onnodige kosten maakt.
  • Pluspakket: we nemen ook nog graag een stapje extra. Vervangend vervoer bij autoschade, een healthcheck en pechhulp door heel Europa zijn onderdeel van dit pluspakket, plus alle voordelen dan het basispakket.

Proefrit maken?

Wil je zelf ervaren wat de Renault Captur 2021 te bieden heeft? Maak dan een proefrit bij Bochane en ontdek de opwindende eigenschappen van dit innovatieve model. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw nieuwe Renault Captur.

Contactmogelijkheden

Benieuwd wat de Renault Captur 2021 zoal voor jou kan betekenen? Ervaar het bij Bochane! Door langs te komen in één van onze filialen ontvang je advies op maat, maar dit kun je ook ontvangen via telefoon of e-mail. Wanneer horen we van jou?