Renault Clio 2018

De Renault Clio is een compacte auto met een gestroomlijnde look. Hierdoor is het een ideale auto voor elke starter of voor jonge gezinnen die in de stad gevestigd zijn. De Renault Clio 2018 is bij Bochane in vele varianten beschikbaar. Neem gelijk een kijkje door ons assortiment!

Voordelen van de Renault Clio 2018

Misschien twijfel jij nog veel tussen de Renault Clio 2018 en andere modellen of geheel andere auto’s. Om jou van de kracht van de Clio te overtuigen, noemen we een paar voordelen van dit model voor je op!

  • Compact: waarschijnlijk het grootste voordeel van de Renault Clio 2018 is zijn compacte bouw. Het is hierdoor erg makkelijk om je door de stad te vervoeren! Daarnaast zorgt de ruimtelijke indeling van de Clio ervoor dat je niet inlevert op het gebied van comfort.
  • Efficiënt: de Renault Clio is voorzien van een zuinige motor die een indrukwekkend kilometeraantal per liter oplevert. Hierdoor bespaar je voor dagelijkse ritten.
  • Betrouwbaar: Renault is al jarenlang één van de grootste automerken, die vooral bekend staat om zijn betrouwbare auto’s. De Clio is hier geen uitzondering op!

Renault Clio 2018: een auto voor de stad

Hoe groter de stad, hoe smaller de wegen. Gelukkig is het voor een ervaren chauffeur als jij geen enkel probleem om je hier doorheen te manoeuvreren, maar hiervoor heb je wel de juiste auto nodig: de Renault Clio 2018. Vanwege zijn gestroomlijnde bouw en wendbaarheid is het geen enkel probleem om je door drukke straten te bewegen en zal ook parkeren geen enkel probleem zijn. Erg fijn wanneer jij je dagelijks door een drukke stad moet bewegen, omdat je geen ruimte te veel in beslag neemt.

Welke alternatieven zijn er?

We begrijpen het goed als jij nog enige twijfel ervaart bij het kiezen van de juiste auto voor jouw situatie. Een wendbare, compacte auto is natuurlijk erg fijn, maar misschien ben jij meer op zoek naar een ruimtelijke auto waar je met hele gezin in kan. We sommen een paar alternatieven die beschikbaar zijn bij Bochane voor je op!

Renault Megane Estate

Op zoek naar genoeg ruimte voor het hele gezin? In dit geval vinden we de Megane Estate een goede keuze! Deze auto is ingericht met het oog op ruimte, waardoor je hier eenvoudig met z’n vijven in kan zonder dat iemand hoeft in te leveren qua beenruimte.

Renault Captur

Misschien wil jij wel helemaal niet in de stad rijden, maar juist over verschillende ondergronden! Dan is de Renault Captur Occasion een goede keuze. Met zijn sportieve design rijd je hier overal comfortabel!

De verschillende varianten

De Renault Clio 2018 is een alleskunner. Er zijn veel verschillende varianten van deze auto beschikbaar, die allemaal net ergens anders in gespecialiseerd zijn. We zetten ze voor je op een rijtje!

Renault Clio 2018 Authentique

De authentieke optie van de Renault Clio. Dit model is uitgerust met verschillende technologische snufjes, zoals elektrische ramen, een centrale deurvergrendeling en een zuinige motor. Oftewel: de ideale variant voor de stad!

Renault Clio 2018 Dynamique

Meer op zoek naar een sportieve variant i.p.v. een stadsauto? Dan is de Dynamique-variant helemaal geschikt voor jou. Niet alleen is deze auto voorzien van een sportieve uitstraling, vanwege zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en lichtmetalen velgen is deze auto je beste vriend bij langeafstandsritten.

Renault Clio 2018 Intens

Op zoek naar dat extra beetje luxe? Dit model is voorzien van een multimediasysteem met touchscreen, parkeersensoren en is hoogwaardig afgewerkt in het interieur. Ideaal voor verschillende situaties, maar altijd de focus op comfort en luxe.

Overzicht specificaties per bouwjaar

Nu je weet dat de Renault Clio de auto voor jou is, is het tijd om te bekijken welk bouwjaar het beste aansluit op jouw wens. We zetten de gemiddelden van elke auto voor je op een rijtje, zodat jij al enigszins een idee hebt van wat de mogelijkheden zijn.

Renault occasions bouwjarenUitstralingTransmissieVermogenBrandstof
verbruik
EnergielabelPrijs vanafkilometerstand vanafBTW verrekenbaar?
Renault Clio 2022Stijlvol, sportiefHandgeschakeld / automaat91 pk22 km/lA/B€17.0001.000 kmJa
Renault Clio 2021Krachtig, geavanceerdHandgeschakeld / automaat91 pk22 km/lA/B€14.0001.000 kmJa
Renault Clio 2020Stijlvol, efficiëntHandgeschakeld / automaat100 pk24 km/lA/B€14.00013.000 kmJa
Renault Clio 2019Compact, modernHandgeschakeld90 pk24 km /lB/C€11.00025.000 kmNee
Renault Clio 2018Compact, betrouwbaarHandgeschakeld75 pk24 km/lB/C€10.50040.000 kmNee
Renault Clio 2017Modern, efficiëntHandgeschakeld / automaat90 pk24 km/lB/C€9.00016.000 kmNee
Renault Clio 2016Compact, praktischHandgeschakeld90 pk22 km/lB/C/D€8.00035.000 kmNee

Waarom de Renault Clio Estate 2018 bij Bochane?

Bochane is een voorloper in de verkoop van verschillende auto’s, waaronder de Renault Clio Estate 2018. In deze verkoop zorgen we niet alleen voor een perfect werkende auto voor jou, we zorgen er ook nog eens voor dat deze perfect aansluit op jouw wens. De Renault Clio Station 2018 is niet de ideale auto voor iedereen, misschien is een Captur wel veel beter voor jou. Door ons kritisch op te stellen maar ook open te staan voor jouw wens, vinden we samen de perfecte auto voor jou!

Hét dealerpakket voor jou!

Extra voordeel uit je Renault Clio 2018 halen? Met de dealerpakketten van Bochane zorgen we ervoor dat jij zo veel mogelijk profijt uit je aankoop haalt. Deze dealerpakketten bestaan uit verschillende gradaties, die er als volgt uit zien:

  • Basispakket: bevat essentiële controles en een APK, samen met een BOVAG-garantie.
  • Pluspakket: dit pakket bevat alle onderdelen van het pluspakket, maar ook extra’s zoals een vervangende auto bij schade en overige handigheden.

Proefrijden

Wil jij de Renault Clio 2018 een keer uit komen proberen? Bij Bochane is dit eenvoudig mogelijk! Onze filialen zijn verspreid door het hele land, waar overal specialisten voor jou klaar staan om je van de beste rijervaring te voorzien. Enkel jij kunt zeggen of de Renault Clio 2018 Occasion goed aansluit op wat jij voor je ziet. Kom snel een keer een proefrit maken en ervaar het zelf!

Contactmogelijkheden

Vragen over de Renault Clio 2018, of geïnteresseerd in de aankoop hiervan? Neem zo snel mogelijk contact op met één van onze specialisten! We helpen je graag door het hele proces, zodat jij de perfecte auto voor jouw wens rijdt. We zijn bereikbaar via e-mail of telefoon, maar zien je ook graag in één van onze filialen verschijnen. Tot snel!