Renault Grand Scenic 2017 occasions

Zoek je een moderne én ruime auto? Dan is de Renault Grand Scenic 2017 misschien wel de occasion waar jij naar op zoek bent. Deze auto is namelijk een grotere en hogere personenauto, waardoor je genoeg ruimte hebt, maar ook geniet van genoeg comfort. De auto kun je plaatsen tussen een personenauto en een SUV terreinwagen in. 

De Renault Grand Scenic occasion uit 2017 koop je bij Bochane in verschillende kleuren, uitvoeringen en met verschillende specificaties. Ben je benieuwd naar de Renault Grand Scenic 2017? Lees dan verder, op deze pagina vertellen we je er namelijk alles over.

De voordelen van de Renault Grand Scenic 2017

Als je een Renault koopt bij één van de vestigingen van Bochane, weet je zeker dat je erg lang plezier gaat hebben van de occasion. Bochane is namelijk officiële Renault dealer, daarnaast zijn we BOVAG aangesloten. Bij Bochane behandelen we je auto altijd met de allerbeste zorg en deskundigheid. Daarnaast ga je dankzij onze professionaliteit en kennis altijd veilig én vertrouwd op pad, als je een Renault Grand Scenic 2017 bij ons hebt gekocht.

Omdat we BOVAG lid zijn (Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders), profiteer je bij ons altijd van extra zekerheid. Als er iets niet naar wens is, krijg je dan ook altijd hulp. Daarnaast zijn de voorwaarden die gelden voor de Renault occasions afgestemd met de Consumentenbond, maar ook met de ANWB. Transparantie en openheid vinden we belangrijk bij Bochane. Je weet daardoor namelijk waar je aan to bent. Dat is wel net zo prettig.

Een dealerpakket afsluiten bij Bochane

Als je het allerbeste uit je Renault Grand Scenic 2017 wil halen, adviseren we je om een dealerpakket af te nemen. Je hebt keuze uit verschillende dealerpakketten: basis, plus of premium. Kies je voor het basispakket? Dan profiteer je onder andere van een APK die minimaal zes maanden geldig is, maar ook van verschillende onderhoudsbeurten voor je auto. Daarnaast ontvang je twaalf maanden BOVAG garantie en een Bochane klantenpas. Met deze klantenpas maak je een jaar lang gebruik van verschillende diensten voor je Renault Grand Scenic 2017.

Als je kiest voor het plus of het premium pakket, profiteer je van nog veel meer voordelen. Denk aan een geheel nieuwe APK, Top Occasion garantie en een onderhoudsbeurt volgens het fabrieksschema. Niet iedere auto komt voor deze pakketten in aanmerking, dit is namelijk afhankelijk van het bouwjaar en/of de kilometerstand. Meer informatie lees je op onze website. Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op, want de specialisten vertellen je graag meer.

Kom een proefrit maken

Wil je graag weten hoe jij je voelt in de Renault Grand Scenic 2017 en wil je weten of de auto voldoet aan je wensen? Maak dan een afspraak om een proefrit te maken. De beste manier om te weten of een Renault Grand Scenic 2017, is door een proefrit te maken. Daarnaast ervaar je direct het rijcomfort waar de Grand Scenic 2017 bekend om staat. Je vindt ons in:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!