Renault Grand Scenic 2021

De Renault Grand Scenic 2021 valt precies tussen een personenauto en een SUV in, waardoor het voor eenieder wat te bieden heeft. Met zijn hoge comfort en ruimtelijke indeling is de Renault Grand Scenic 2021 een auto die allround goed scoort. Ervaar de Renault Grand Scenic 2021 zelf bij Bochane!

De voordelen van de Renault Grand Scenic 2021

De Renault Grand Scenic 2021 is een fantastische keuze voor gezinnen en individuen, boordevol handige voordelen die het rijden nog plezieriger maken. Met zijn ruime interieur, slimme technologieën en zuinig brandstofverbruik, biedt deze auto alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en betrouwbare rit.

  • Ruimte voor iedereen: Geniet van voldoende ruimte voor passagiers en bagage, dankzij het slimme ontwerp van het interieur en de flexibele en intelligente stoelen.
  • Handige technologie: Het intuïtieve infotainmentsysteem en de handige rijhulpsystemen maken elke rit plezierig en gemakkelijk, terwijl je verbonden blijft met wat er om je heen gebeurt.
  • Zuinig in gebruik: Met zijn zuinige motoren en slimme technologieën biedt de Renault Grand Scenic 2021 indrukwekkende brandstofefficiëntie, waardoor je geld bespaart op lange termijn.

Renault Grand Scenic 2021: een auto voor iedereen

In een gezin heeft iedereen een eigen schema. De Renault Grand Scenic 2021 past perfect bij deze levensstijl. Of het nu gaat om het brengen van de kinderen naar de sport, het doen van boodschappen of met z’n allen een weekendje weg, deze auto biedt de ruimte en veelzijdigheid die je nodig hebt. Met zijn comfortabele interieur en handige technologische functies, zoals een slim vermaak systeem, maakt de Grand Scenic elke rit aangenaam en probleemloos. Zelfs wanneer je haast hebt, kun je vertrouwen op de efficiënte prestaties en het betrouwbare brandstofverbruik van deze auto. Kortom, de Renault Grand Scenic 2021 is de ideale metgezel voor gezinnen die altijd onderweg zijn.

Alternatieven van de Grand Scenic 2021

Hoewel de Grand Scenic 2021 een uitstekende auto is met veel voordelen, is het belangrijk op te merken dat dit specifieke bouwjaar niet voor iedereen de beste keuze is. Hoewel het beschikt over ruimte, comfort en geavanceerde technologische functies, zijn er alternatieven die beter kunnen aansluiten bij individuele behoeften.

Grand Scenic 2018

De Grand Scenic 2018 kan een betere keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een beter geprijsde optie zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met vergelijkbare ruimte en comfort biedt de 2018-versie een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een verstandige keuze kan zijn voor budgetbewuste kopers.

Grand Scenic 2023

Voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste technologische snufjes en verbeterde functies, kan de Grand Scenic 2023 een betere keuze zijn. Met mogelijk upgrades op het gebied van veiligheid, connectiviteit en efficiëntie, biedt de 2023-editie mogelijk een meer geavanceerde rijervaring die aansluit bij de behoeften van moderne bestuurders. Uiteraard is dit terug te zien in het prijskaartje, dus het is aan jou of je dit ervoor over hebt.

Verschillende modellen Renault Grand Scenic 2021

Wanneer je zeker weet dat de Renault Grand Scenic uit 2021 voor jou de juiste keuze is, is het tijd om te kijken naar het aanbod binnen dit bouwjaar. De Renault Grand Scenic komt namelijk voor in verschillende modellen, die we voor je op een rijtje zetten.

Renault Grand Scenic Intens

Voor wie op zoek is naar luxe, is de Renault Grand Scenic Intens perfect. Niet alleen heeft dit model een luxueuze uitstraling, ook het interieur van de auto is volwaardig afgewerkt en biedt een comfort die gelijk zal opvallen. Ideaal voor wanneer jij dagelijks gebruik maakt van je auto!

Renault Grand Scenic Techno

De Grand Scenic is over het algemeen al goed voorzien van technische toevoegingen, maar als jij dit naar het volgende niveau wil tillen is de Renault Grand Scenic Techno precies waar je naar op zoek bent. Deze auto is voorzien verschillende technische mogelijkheden, zoals intelligente stoelen en elektrische parkeersensoren.

Renault Grand Scenic Bose

Kan jij de weg niet op zonder een goed muziekje? Dan is Renault Grand Scenic Bose gemaakt voor jou! Deze auto heeft een hoogwaardig audiosysteem ontwikkeld door Bose, waarmee jij je Spotify of radio beleeft zoals nooit tevoren.

Welk bouwjaar voor jou?

Weet je nog niet helemaal zeker of de Renault Grand Scenic uit 2021 de juiste keuze is voor jou, dan vind je bij Bochane deze auto ook uit vele andere bouwjaren!

Renault occasions bouwjarenUitstralingTransmissieVermogenBrandstof
verbruik
CO2-
uitstoot
Prijs vanafGemiddelde kilometerstand
Renault Grand Scenic 2022Zuinig, veiligHandgeschakeld140 pk6.0 l/100km110 g/km€20.00010.000 km
Renault Grand Scenic 2021Innovatief, modernHandgeschakeld140 pk6.0 l/100km110 g/km€19.00020.000 km
Renault Grand Scenic 2020Veelzijdig, efficiëntHandgeschakeld130 pk6.0 l/100km120 g/km€18.00030.000 km
Renault Grand Scenic 2019Compact, ruimHandgeschakeld130 pk6.0 l/100km120 g/km€16.00050.000 km
Renault Grand Scenic 2018Veilig, efficiëntHandgeschakeld120 pk6.0 l/100km120 g/km€15.00060.000 km
Renault Grand Scenic 2017Ruim, veelzijdigHandgeschakeld120 pk6.0 l/100km120 g/km€14.00070.000 km
Renault Grand Scenic 2016Praktisch, innovatiefHandgeschakeld120 pk6.0 l/100km120 g/km€13.00080.000 km

Waarom Bochane?

Bochane is al jarenlang een specialist in de verkoop van eerste- en tweedehandsauto’s. We gaan graag een stapje verder dan wat je gewend bent door niet alleen een breed assortiment aan te bieden met bijvoorbeeld de perfecte Renault Grand Scenic 2021 voor jou, maar ook nog eens kritisch met je mee te denken of dit wel de perfecte auto is voor jou. Zo weet je bij ons zeker dat je de auto vindt die perfect aansluit op jouw wens.

Voordeel met dealerpakketten

We vinden het bij Bochane ook belangrijk dat je de voordelen van onze service ervaart nadat je je aankoop gepleegd hebt. Dit doen we middels onze dealerpakketten. Deze zien er als volgt uit:

  • Basispakket: door een basispakket af te sluiten, voorzie je jezelf van alles wat je nodig hebt om direct de weg op te gaan. Je ontvangt een APK-keuring en een BOVAG-garantie, wat betekent dat je geen onnodige kosten maakt binnen je garantieperiode.
  • Pluspakket: wil jij hier graag nog wat bovenop ervaren? Met een pluspakket ben je voorzien van pechhulp door heel Europa, ontvang je vervangend vervoer bij langdurige schade en een uitgebreide health check wanneer je de auto aanschaft, zodat je precies weet wat de huidige status van je Renault Grand Scenic 2021 is.

Proefrit maken

We kunnen heel veel mooie dingen over de Renault Grand Scenic 2021 vertellen, maar de beste manier om te ervaren of dit de perfecte auto voor jou is, is door het daadwerkelijk te ervaren. Kom eens langs bij één van onze showrooms en maak gelijk een proefrit! Jij merkt of de Grand Scenic 2021 voor jou is weggelegd en ontvangt gericht advies van één van onze experts wanneer dit niet het geval is.

Neem contact met ons op!

Vragen over de Renault Grand Scenic 2021, of benieuwd of deze auto geschikt is voor jou? Neem contact op met één van onze specialisten en ontvang antwoord op al je vragen!