Renault Scenic 2019 occasions

Ben jij op zoek naar een tweedehands auto die geschikt is om met het hele gezin van A naar B te reizen? Dan is de Renault Scenic 2019 misschien wel iets voor jou. De Renault Scenic 2019 occasion valt onder de categorie crossover MPV en is technologisch gericht op de toekomst. Deze auto heeft een hoge instap met voldoende ruimte waardoor hij erg geschikt is voor senioren. Daarnaast is de Renault Scenic in 1997 de auto van het jaar geworden. De Renault Scenic occasion was namelijk de eerste Europese auto in de klasse occasions.

Een Renault Scenic 2019 kopen bij Bochane

Bochane heeft een uitgebreid assortiment aan Renault occasions. Niet alleen de Renault Scenic 2019 is hier verkrijgbaar, maar ook andere modellen van het merk Renault. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze andere merken, zoals Nissan en Dacia. Bij Bochane vinden we het belangrijk om voor iedereen een geschikte tweedehands auto te vinden. Daarom is er binnen het ruime assortiment ook diverse prijsklassen te vinden.

Onze tweedehands occasions kennen velen vele voordelen vergeleken met een nieuwe auto. Daarnaast koop je bij Bochane een betrouwbare occasion die is onderhouden door een specialist. Bochane is namelijk aangesloten bij de BOVAG. Daarom kun je ervoor kiezen om jouw occasion te upgraden naar het basis dealerpakket. Hiermee krijgt jouw Renault Scenic 2019 een 12 maanden BOVAG garantie, een BOVAG afleverbeurt en een BOVAG 40-puntencheck. En als kers op de taart krijg je er ook een jaar lang een persoonlijke Bochane Privilege Pas bij waarmee je gebruik kunt maken van diverse gratis diensten.

Financieer jouw Renault Scenic 2019 occasion bij Bochane

Heb je direct een tweedehands auto nodig, omdat je op het moment geen auto hebt, maar heb je niet het gehele bedrag in één keer klaar liggen? Dat is geen probleem. Er is namelijk een mogelijkheid om jouw Renault Scenic 2019 occasion voordeling te laten financieren bij Bochane. Bochane biedt scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes aan. Heb je wel al een groot bedrag dat je kunt aanbetalen? Vraag dan nu een offerte aan. Hier vul je jouw gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en je kunt de offerte aanvragen. Op deze manier kun je toch zo snel mogelijk nog met jouw tweedehands Renault Scenic 2019 rondrijden!

Maak een proefrit in een Renault Scenic 2019

Ben jij benieuwd of de Renault Scenic 2019 iets voor jou is? Kom dan een proefrit maken bij één van onze vestigingen. Niet alleen het uiterlijk en de opties van de auto is belangrijk, maar ook het rijgedrag. Je wilt namelijk wel een auto kopen waar jij je fijn bij voelt. Door een proefrit te maken ervaar je zelf hoe het is om in een Renault Scenic 2019 te rijden. Kom daarom eens langs bij één van onze vestigingen. Wij zitten gevestigd in:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!