Renault Scenic 2020 occasions

De Renault Scenic occasion is een echte moderne crossover MPV. Het is namelijk een wat hogere en grotere personenauto. Wat stijl en eigenschappen zit een cross-over tussen een standaard personenauto en een SUV en terreinwagen in. De Renault Scenic 2020 is dan ook een ruime en comfortabele auto. De wagen is gericht op de toekomst en is voorzien van de nieuwste technieken.

De Renault Scenic 2020 is inmiddels uit de productie gehaald. Daarom is het model niet meer nieuw te koop, maar er zijn nog wel genoeg auto’s van deze variant in omloop. Ook bij Bochane kun je terecht om een prachtige Renault Scenic 2020 te kopen. Ben je benieuwd welke Renault Scenic 2020 varianten wij bij onze vestigingen hebben staan? Je ontdekt het op deze pagina!

De voordelen van de Renault Scenic 2020

Als je een Renault Scenic 2020 koopt bij Bochane, weet je zeker dat je jarenlang plezier hebt van deze auto. Bochane is een officiële Renault occasion dealer: wij behandelen je tweedehands auto met de allerbeste zorg, professionaliteit en deskundigheid. Hierdoor ga je veilig én vertrouwd met je Renault Scenic 2020 de weg op.

Naast dat we officiële Renault dealer zijn, zijn we ook lid van de Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders (BOVAG). Als je bij ons een Renault Scenic 2020 koopt met BOVAG-garantie, profiteer je ook altijd van extra zekerheid. Heb je klachten? Dan krijg je altijd hulp, daarnaast zijn de voorwaarden afgestemd met de Consumentenbond en de ANWB. We vinden daarom openheid en transparantie erg belangrijk. Hierdoor weet je bij Bochane precies waar je aan toe bent.

Een dealerpakket voor jouw Renault Scenic 2020

Wil je nóg meer uit je Renault Scenic 2020 halen? Dan adviseren we om een dealerpakket bij ons af te nemen. Dit staat los van de Renault Scenic 2020 prijs en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het basispakket kun je voor een kleine meerprijs bij de aankoop van je tweedehands Renault Scenic 2020 afsluiten. Dit pakket bevat onder andere verschillende beurten en beschikt over een geldige APK van minimaal zes maanden. Daarnaast krijg je twaalf maanden BOVAG garantie. Ook ontvang je een klantenpas van Bochane, daarmee kun je een jaar lang gebruik maken van verschillende diensten.

Je hebt daarnaast ook keuze uit de plus en premium pakketten. Daarmee profiteer je nog van veel meer voordelen. Denk aan Top Occasion garantie, een nieuwe APK en de onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema. Niet iedere Renault Scenic 2020 komt hiervoor in aanmerking, dit heeft onder andere te maken met de kilometerstand van de auto. Je leest er meer over op onze website. Daarnaast geven onze specialisten je ook graag meer uitleg.

Kom een proefrit maken!

Zie je jezelf wel rijden in een mooie Renault Scenic 2020? En wil je graag een proefrit maken? Maak dan een afspraak. Dankzij de proefrit weet je direct of de auto past bij je wensen en je ervaart direct hoe de auto rijdt. Maak snel een afspraak! Je vindt ons in:

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!