Renault Kadjar 2021 occasions

De ideale gezinsauto voor een redelijke prijs; dat is de Renault Kadjar occasion uit 2021. De Kadjar uit 2021 is een tijd lang enorm populair geweest, mede door de ruimte die de auto geeft, waardoor hij perfect te gebruiken is met kinderen. De Kadjar 2021 occasion is er in verschillende uitvoeringen bij Bochane. Geen één occasion is hetzelfde omdat ze in verschillende tinten en met verschillende functies worden geleverd. Het voertuig is comfortabel om in te rijden, stabiel op de weg, en geeft je een veilig gevoel. Probeer je een goede Renault Kadjar 2021 te vinden? Bekijk dan alle beschikbare voertuigen om te zien of jouw nieuwe Renault Kadjar 2021 ertussen staat.

Renault Kadjar 2021 kopen bij Bochane: een officieel, erkend Renault dealer

Bochane jarenlang een erkend Renault dealer. Dit betekent dat wij ons volledig richten op Renault auto’s, alle modellen van boven tot onder kennen en volledig op de hoogte zijn van eventuele problemen. zowel tijdens het verkoopklaar maken van de auto als tijdens het onderhoud gedurende de komende jaren. Jouw Renault Kadjar 2021 is in bekwame, gekwalificeerde handen waardoor jij met een gerust hart de weg op kunt. Kwaliteit staat voorop wanneer je bij ons een Renault Kadjar 2021 koopt. Het is fijn om de garantie te hebben op gespecialiseerde kennis, hierdoor hoef je geen moment te twijfelen aan jouw veiligheid en de veiligheid van je medepassagiers.

Naast gecertificeerd Renault-dealer zijn wij BOVAG-lid. Dit geeft aan dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die de brancheorganisatie stelt, waardoor je als klant kunt vertrouwen op deskundig en gekwalificeerd advies en onderhoud. Je kunt er zeker van zijn dat onze garage voldoet aan de door de BOVAG gestelde normen omdat deze jaarlijks worden getoetst. Wij vinden het cruciaal dat je weggaat met een auto die perfect bij je past en dat je je bij ons veilig en vertrouwd voelt. Daarom zijn onze aanbevelingen volledig eerlijk en open. Wij hopen nog eens met je samen te werken en vinden het belangrijk dat je een aangename herinnering hebt aan onze tijd samen.

Sluit een dealerpakket af voor jouw tweedehands Renault Kadjar 2021

Wij adviseren u om bij de aankoop van de auto ook een dealerpakket bij ons af te nemen om het maximale uit uw Renault Kadjar 2021 van Bochane te halen. Bij de aanschaf van een auto komt een dealerpakket namelijk met een aantal voordelen voor slechts een kleine premie. Zo omvat het standaardpakket minimaal zes maanden APK, een jaar BOVAG-garantie en een grondige poets- en vloeistoffencontrole. Het dealerpakket is ook zeer aantrekkelijk vanwege de Bochane Privilege-pas. Zo profiteer je van gratis bandenreparaties, mobiliteitsdiensten voor jouw Renault Kadjar 2021, een winter- en zomerkeuring, ruitreparaties en 10% korting op autohuur bij Bochane Autoverhuur. Naast het basispakket hebben we ook diverse premiumpakketten beschikbaar met nóg meer voordelen. Welk dealerpakket het best bij jou past hangt af van de auto die je rijdt en jouw persoonlijke voorkeuren. We helpen je graag met het uitzoeken van de beste optie!

Zelf ervaren hoe de Renault Kadjar 2021 rijdt?

We kunnen wel raden dat je een proefrit wilt maken voordat je besluit de Renault Kadjar 2021 te kopen. Laat je aangenaam verrassen door het rijcomfort van deze gezinsauto en plan een proefrit met de auto van jouw voorkeur! Je bent welkom voor een proefrit op een van de volgende locaties:

Bochane Almere

Bochane Apeldoorn

Vakgarage BSC Arnhem

Bochane Bergharen

Bochane Bergharen

Bochane Boxmeer

Bochane Deventer

Bochane Den Bosch

Bochane Harderwijk

Bochane Lelystad

Bochane Lochem

Vakgarage BSC Maarn

Bochane Nijmegen

Bochane Veenendaal

Vakgarage BSC Wageningen

Bochane Zutphen

Bochane Veenendaal

Vakgarage BSC Wageningen

Bochane Zutphen

Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane

Heb je niet meteen het hele aankoopbedrag voor je droom occasion klaarliggen, maar wil je de auto wel graag direct kunnen rijden? Sluit dan een voordelige financiering af bij Bochane. Wij bieden scherpe financieringsprijzen tegen concurrerende rentes. Vul de gewenste aanbetaling en de gewenste looptijd van de financiering in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Rij jouw occasions auto voordelig met een financiering van Bochane!