Renault Z.E.

Ga voor 100% elektrisch

Renault is sinds 2010 pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa. Door er al vanaf het begin bij te zijn met de Renault TWIZY en ZOE is er een enorm veel kennis over elektrische voertuigen binnen het merk opgebouwd. Reden voor Renault om het elektrisch label Z.E. (Zero Emission) op te starten, waarmee we de ambitie hebben om elektrische auto’s voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken. Hoe we dit doen? Door de elektrische voertuigen die we op de markt brengen zowel gebruiksvriendelijk als betaalbaar te maken. Met de komst van het E-TECH label komen we weer een stap dichter bij van deze ambitie. De E-TECH techniek gebruiken wij voor al onze hybride (deels elektrisch aangedreven) modellen. Wij vertellen u er op deze pagina graag meer over!

De voordelen van Renault Z.E.

  • Renault is in Europa marktleider in elektrische auto’s.
  • In stilte genieten van het elektrische rijden.
  • Mega snel optrekken!
  • € 4.000 euro Renault Subsidie
  • Lagere maandkosten en voor de zakelijke rijder maar 8% bijtelling.

Renault EasyLife

De naam van het nieuwe Renault-programma EasyLife verklapt het al: het maakt uw leven in en rondom de auto gemakkelijker. Het Easy Drive pakket helpt u met in- en uitparkeren van de auto, maar fungeert ook als rijhulp op de snelweg en in druk verkeer. Naast Easy Drive behoort Easy Connect ook tot het EasyLife-programma. Met Easy Connect bent u altijd verbonden met uw Renault. Het maakt onder andere mogelijk om de auto in koude winters voor te verwarmen en op warme zomerdagen de auto te verkoelen. En dat allemaal op afstand! Ontdek zelf tijdens een uitgebreide proefrit wat nog meer mogelijk is met het Renault EasyLife-programma!

Renault Subsidie

De Nederlandse overheid is bezig met een subsidie voor de aanschaf van een elektrische auto. Maar Renault wil daar niet op wachten en introduceert daarom de Renault Subsidie! Want waarom zou u wachten met voordelig overstappen op de volledig elektrische Renault ZOE? U ontvangt tijdelijk €4.000,- Renault Subsidie bij aanschaf van een nieuwe ZOE. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden!

Vraag offerte aan!

Renault Z.E.

Renault ZOE

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische elektrische rijervaring?

Bekijk acties

Renault Twingo ZE

Renault TWINGO Z.E.

Jij gaat met plezier de stad in met de nieuwe TWINGO Z.E.. Dankzij 60 kW* (82 pk) vermogen, 160 Nm* koppel, een compact formaat en de kleinste draaicirkel in zijn klasse, biedt de nieuwe TWINGO Z.E. de wendbaarheid en handelbaarheid van een stadsauto en het plezier van een 100% elektrische motor.

Bekijk acties

Renault MASTER ZE

Renault MASTER Z.E.

De 100% elektrische bedrijfswagen! Met een WLTP actieradius van 120 km. De MASTER Z.E. geeft je ritten een boost. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

Bekijk voorraad

Renault KANGOO Z.E.

De Renault KANGOO Z.E. is perfect afgestemd op jouw professionele behoeften. Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrische rijden: lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.

Bekijk voorraad

Meer over Renault Z.E.

Wat is Z.E.?

Z.E. staat voor Zero Emission en is het label dat Renault gebruikt voor al haar volledig elektrische auto’s.

Wat is het voordeel van een Renault Z.E.?

Met een volledig elektrische Renault kiest u voor lagere maandlasten, een beter milieu en een geruisloze rijervaring.

Meer milieuvriendelijke auto’s Renault

Blanc Albatre QNW

Hybride

E-TECH

Meer informatie