Renault E-TECH

Hybride auto’s voor iedereen

Renault is sinds 2010 pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa. Door er al vanaf het begin bij te zijn met de Renault TWIZY en ZOE is er een enorm veel kennis over elektrische voertuigen binnen het merk opgebouwd. Reden voor Renault om het elektrisch label Z.E. op te starten, waarmee we de ambitie hebben om elektrische auto’s voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken. Hoe we dit doen? Door de elektrische voertuigen die we op de markt brengen zowel gebruiksvriendelijk als betaalbaar te maken. Met de komst van het E-TECH label komen we weer een stap dichter bij van deze ambitie. De E-TECH techniek gebruiken wij voor al onze hybride (deels elektrisch aangedreven) modellen. Wij vertellen u er op deze pagina graag meer over!

De voordelen van Renault E-TECH

  • Het plezier van 100% elektrisch rijden, zonder uw gewoontes te veranderen.
  • Aanzienlijk lagere gebruikskosten.
  • Minder gevolgen voor het milieu.
  • Verschillende belastingvoordelen.
  • 8 jaar/160.000km garantie op de tractiebatterij
Bekijk acties >

E-TECH: Drie verschillende rijervaringen

1: 100% elektrisch

Alleen de primaire elektromotor van de Renault E-TECH drijft de wielen aan. U profiteert hierbij van de voordelen van het volledig elektrisch rijden zoals stilte, snelle acceleratie, dynamisch rijden en geen brandstofverbruik.

2: Hybride aandrijving

De benzinemotor wordt gestart ter ondersteuning van de elektromotor en om meer vermogen en acceleratievermogen te leveren.

3: 100% brandstof

Alleen de benzinemotor drijft de wielen aan. Bij de Renault E-TECH wordt deze modus geactiveerd wanneer die het meest efficiënt is. Dat is vooral bij het rijden met een constante snelheid op de weg of snelweg.

Renault CAPTUR Plug-in Hybride

De CAPTUR Plug-in Hybride van Renault is een oplaadbare hybride. Door middel van een stekker kunt u de batterij van de E-TECH opladen. Hierdoor is een volledig elektrische actieradius tot +/- 65 km mogelijk. Het wegrijden bij de Renault Plug-in Hybride gebeurt altijd elektrisch. Ervaar de Renault CAPTUR Plug-in Hybride zelf bij Bochane!

Renault E-TECH
Bekijk onze aanbieding >

Renault CLIO Hybride

U kunt ook kiezen voor de nieuwe Renault CLIO Hybride. Een hybride model laadt niet op door middel van een stekker, maar laadt zich op door energie terug te winnen tijdens het vertragen en remmen. Ook bij deze hybride rijdt u altijd volledig elektrisch weg en rijdt u 80% van het stadsverkeer elektrisch. Ervaar de Renault CLIO Hybride bij Bochane!

Renault E-TECH
Bekijk onze aanbieding >

De Nieuw MEGANE E-TECH

Naast de Renault CAPTUR E-TECH en CLIO E-TECH is er nu ook een E-TECH variant van de Renault MEGANE en MEGANE Estate. Lees meer over de nieuwe MEGANE (ESTATE).

Bekijk actie >

Renault EasyLife

De naam van het nieuwe Renault-programma EasyLife verklapt het al: het maakt uw leven in en rondom de auto gemakkelijker. Het Easy Drive pakket helpt u met in- en uitparkeren van de auto, maar fungeert ook als rijhulp op de snelweg en in druk verkeer. Naast Easy Drive behoort Easy Connect ook tot het EasyLife-programma. Met Easy Connect bent u altijd verbonden met uw Renault. Het maakt onder andere mogelijk om de auto in koude winters voor te verwarmen en op warme zomerdagen de auto te verkoelen. En dat allemaal op afstand! Ontdek zelf tijdens een uitgebreide proefrit wat nog meer mogelijk is met het Renault EasyLife-programma!

Meer over de Renault E-TECH modellen

Wat is E-TECH?

E-TECH is de naam die Renault meegeeft aan haar Hybride modellen. Deze nieuwe, door Renault ontwikkelde techniek is gebaseerd op een intelligente multi-mode versnellingsbak zonder koppeling, waaraan twee elektromotoren en een benzinemotor zijn toegevoegd. Profiteer nu ook van schoon rijden met een beperkt brandstofgebruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen. Dit is geïnspireerd op jarenlange ervaring in de Formule 1.

Wat is het voordeel van een Renault hybride?

Met een Renault E-TECH hybride kiest u voor lagere maandelijkse kosten, een beter milieu, maar heeft u geen beperkingen. De E-TECH technologie is bedacht om u optimaal te laten profiteren van het plezier van het deels elektrisch rijden.

Hoe rijdt een hybride?

Een hybride Renault rijdt in het begin als een elektrische auto. Wanneer je om meer vermogen vraagt van de auto, dan springt de benzinemotor bij om meer vermogen en acceleratie te leveren. De Renault E-TECH modellen werken met een volledig elektrische versnellingsbak.

Welke standen heeft de automaat van een Renault E-TECH?

Naast de P (Parking), R (Rear), N (Neutral), D (Drive) is er bij een Hybride Renault ook de B (Brake) te vinden. De nieuwe B-modus is afkomstig van de volledig elektrische ZOE en staat voor vooruit rijden met versterkte remkracht. Het is hierbij mogelijk om bijna met één pedaal te rijden. Vraag een verkoopadviseur voor meer uitleg over de nieuwe B-modus

Meer informatie over onze E-Tech modellen
of een advies op maat?

Meer milieuvriendelijke auto’s Renault

100% Elektrisch

Z.E.

Meer informatie

Benzine + LPG

Bi-FUEL

Meer informatie