Over de Bochane Groep

Aangenaam.

Wij zijn Bochane Groep

Mobiliteit is sinds de oprichting van de Bochane Groep in 1984 onze grootste passie. We zetten ons in om iedereen snel en veilig (weer) op pad te helpen. Met een grote ambitie en gezond rendement biedt ons regionaal georiënteerd familiebedrijf vertrouwde totaaloplossingen binnen de mobiliteitsbranche.

Bochane Veenendaal Bochane Groep Renault

Hoe Bochane Groep begon

De geschiedenis van ons autobedrijf gaat terug naar augustus 1934 toen Garage Hoogendoorn werd opgericht. In 1984 werd het bedrijf, met twee Renault vestigingen in Maarn en Veenendaal, overgenomen door Piet Bochane. In 2009 gaf hij het stokje door aan zijn zoon Thijs Bochane. In de periode daarna zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Onze betrokken aanpak hebben we nooit veranderd. Nog steeds ontvangen we klanten met hetzelfde enthousiasme in één van onze garages of bij één van onze andere bedrijven.

De vooruitgang waar Bochane Groep voor staat

Wat vandaag goed genoeg is, is morgen alweer achterhaald. Auto’s worden steeds sneller, milieuvriendelijker, digitaler, comfortabeler en veiliger. Daarom investeren wij in de toekomst – om vooruitgang te stimuleren. Vakmanschap, technieken, apparatuur; alles om te blijven voldoen aan de constant veranderende mobiliteitsbehoefte.

Met deze filosofie als basis heeft Bochane Groep de ambitie om een toppositie te bereiken als mobiliteitspartner in de branche. We bouwen aan ons regionale netwerk van prachtige bedrijven om de duurzame groei van de onderneming te realiseren. Hierbij staat de kwaliteit van ons werk en de onevenaarbare service voor jou als klant altijd centraal. Daar zijn we trots op.

Waar staan wij voor?

Bochane staat voor kwaliteit en efficiency. Je kunt bij ons terecht voor het gehele mobiliteitspakket.

Met een veelzijdig pakket aan diensten zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn en tegen een eerlijke, transparante prijs mobiel blijven. Maar met hetzelfde gemak beheren en repareren we in opdracht van verschillende grote wagenparken. Zo worden bestuurders altijd volledig ontzorgd.

De aankoop van nieuwe of kwalitatief goede occasions

Flexibele mobiliteit, ook verschillende leasevormen en het huren van auto’s is bij ons mogelijk

Het onderhoud van de auto’s

De reparatie van onverhoopte schade en technische mankementen

De financiering en de betaling

Bochane Autobedrijven

De Bochane autobedrijven vormen de kern van de groep. Deze groep bestaat momenteel uit maar liefst 16 dealervestigingen, 18 schadevestigingen, een lease- en verhuurmaatschappij en 4 universele garages aangesloten bij het label Vakgarage. Samen bieden we een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten waar jij op kunt vertrouwen. Bovendien zijn wij merkdealer van Renault, Dacia en Nissan. We kiezen bewust voor deze merken vanwege de sterke focus op kwaliteit en voortgang. Deze merkfocus heeft ons een plek in de top 15 dealerholdings van Nederland opgeleverd.

Daarbij lopen we voorop wat betreft nieuwe ontwikkelingen. De vestiging in Arnhem is de eerste én enige Renault en Nissan dealer in de Benelux met een Battery Repair Workshop. De specialisten daar zijn opgeleid om hoogwaardige reparaties uit te voeren van complexe accu’s. Deze bouwen we in elektrische auto’s van Renault en Nissan. Dit doen we niet alleen voor jou, maar ook voor mede- autodealers.

Bochane Autoverhuur

Met Bochane Autoverhuur spelen we in op mobiliteitswensen voor de korte termijn. Of dit nu een dagdeel is, of een shortlease contract van enkele maanden. Met een vloot van meer dan 1.000 voertuigen zit er altijd een geschikte auto tussen.

Bochane Lease

Bij Bochane Lease is het mogelijk voor jou om als zakelijke klant een auto te leasen. Van personenauto’s tot bedrijfswagens en van (deels) elektrisch tot benzine of diesel. Ieder merk en model is mogelijk. Vanuit het Business Center te Apeldoorn zit een team van specialisten klaar om ieder bedrijf van passend wagenparkadvies te voorzien.

Boekhorst Autoschade is met ongeveer 20 vestigingen vertegenwoordigt in het midden, oosten en noorden van Nederland. Daarbij is het sinds 2017 onderdeel van de Bochane Groep.

Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade heeft meer dan 75 jaar ervaring in hoogwaardig hagel- en autoschadeherstel. Voor nagenoeg alle merken zijn alle klanten van harte welkom om schades aan auto’s te laten herstellen. Boekhorst Autoschade neemt hierbij ook de afhandeling met de opdrachtgever voor haar rekening. Met bijna 20 vestigingen verspreidt door het midden, oosten en noorden van Nederland is er altijd wel een manier te vinden om het herstel zo snel mogelijk uit te voeren. Ook voor hoogwaardig schadeherstel aan 100% elektrische auto’s ben je bij Boekhorst Autoschade aan het juiste adres.

Vakgarage BSC

Bij Vakgarage BSC kun je terecht voor alle werkzaamheden aan jouw auto: Van onderhoud tot aan reparatie. Je vindt de Vakgarage BSC garages in Arnhem, Maarn, Wageningen en Utrecht. Tevens kun je bij deze universele garage terecht voor verhuur én voor een breed aanbod aan occasions. Vakgarage BSC is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 341 andere Vakgarages bieden zij een full-service aanbod aan alle automerken. De monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Vakgarage BSC is onderdeel van het universele garageconcept van de Bochane Groep. Deze zijn te vinden in Arnhem, Maarn, Utrecht en Wageningen.
Van Oort Truck Rent heeft een wagenpark met enkel bedrijfswagens. Truck Rent is sinds 2022 onderdeel van de Bochane Groep.

Van Oort Truck Rent

Van Oort Truck Rent is in 2022 onderdeel geworden van de Bochane Groep. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van bestel- en vrachtwagens. Van klein tot groot, voor de korte en lang(er)e termijn én voor leasing. Door het brede en kwalitatief hoge productaanbod voorzien zij in de wensen en behoeften van de zakelijke ondernemer, maar ook de particulier. Flexibiliteit, servicegerichtheid, gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en kwaliteit zijn kernwoorden die als een rode draad door de organisatie lopen.

Bochane, als je vooruit wil!

Wij zijn graag de drijvende kracht achter onze klanten. We willen niet dat jij stilstaat. Dus met onze dienstverlening, die afgestemd is op de persoonlijke behoefte van jou, geven we je een duwtje in de goede richting. Als familiebedrijf hechten we sterk aan duurzame en waardevolle relaties. Dat verplicht ons tot het allerbeste. En dat is precies wat we voor jou willen zijn: een betrouwbare en duurzame mobiliteitspartner. Dus kies ook voor Bochane, als jij vooruit wil!