De nieuwe QASHQAI is nergens mee te vergelijken

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt.

Slim vermogen in een veranderende wereld

Ontdek zijn unieke rijsensatie met twee nieuwe krachtbronnen. De mild hybrid-motor vergroot zijn efficiency. De Nissan QASHQAI e-POWER (6) combineert de verfijning van EV-technologie met het gemak en de bekendheid van een benzinemotor en zorgt voor de directe acceleratie en de ongekend soepele en fluisterstille rit van een elektrische auto.

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility geeft extra vertrouwen en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. U zult oplettender autorijden en de auto helpt u wanneer dat nodig is.

KLEUREN EN AFMETINGEN

Meer kleuren om uit te kiezen dan bij welke andere crossover ook. Plus nieuwe two-tone kleurschema’s die zijn elegante lijnen benadrukken. Want de Nissan QASHQAI gaat nooit op in de massa.

Werkplaatsafspraak

Regelmatig onderhoud houdt uw auto in topconditie.

Of het nu gaat om een reparatie, een check of regulier onderhoud: alle afspraken zijn eenvoudig te maken in de online werkplaatsplanner. Bochane voert bovendien onderhoud uit aan alle merken. U en uw auto zijn dus altijd welkom in onze werkplaats. De planner geeft een indicatie van de actuele beschikbaarheid in de vestiging bij u in de buurt.

Werkplaatsafspraak maken

Koop online

Koop uw occasions bij Bochane online.

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Bij Bochane vindt u een breed assortiment aan diverse leuke en betaalbare auto’s.

Onze occasions zijn ook nog eens online te bestellen en worden netjes bij u afgeleverd. Met garantie.

Bekijk voorraad

COVID-19

Het Coronavirus: Hoe gaan we daar mee om bij Bochane?

Bochane neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken.
Daarbij worden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden en landelijke RIVM en GGD richtlijnen nadrukkelijk opgevolgd.

Bekijk maatregelen

[6] e-POWER zal beschikbaar zijn vanaf het voorjaar van 2022