Nissan QASHQAI N-TEC: de Nissan QASHQAI op zijn allerbest. Met meer technologie en een unieke styling voor ongeëvenaard rijgenot.

EERSTEKLAS STIJL

De Nissan QASHQAI N-TEC is het allerbeste wat een QASHQAI te bieden heeft. Van de unieke donkere V-vormige grille tot de zwarte 19″ Wind lichtmetalen velgen: deze auto is ontworpen om de show te stelen.

EXTERIEURPERSONALISATIE

  • Donkere koplampen
  • Zwarte inzetstukken aan voor- en achterkant
  • Zwarte dakrails
  • Zwarte 19″ Wind lichtmetalen velg

EERSTEKLAS FOCUS

Nissan ProPilot maakt een einde aan rijstress. Het systeem houdt alles voor u in de gaten en helpt u een handje als u daar behoefte aan heeft.

INTELLIGENT PARK ASSIST

Geen halsbrekende stuurcapriolen meer. Met Intelligent Park Assist hoeft u alleen nog maar op een knop te drukken en uw Nissan QASHQAI N-TEC parkeert zichzelf. En dat doet hij behoorlijk netjes.

EERSTEKLAS COMFORT

Met zijn hoogwaardige glanzend zwarte ventilatieroosters, zwarte dak, zwarte afwerking van de stijlen en een combinatie van Alcantara en kunstleer voor de stoelen voelt u zich in de Nissan QASHQAI N-TEC helemaal thuis op de weg.

EERSTEKLAS CONNECTIVITEIT

NissanConnect zorgt ervoor dat u verbonden en geïnformeerd blijft en biedt volop entertainment. Van eenvoudige deur-tot-deur-navigatie via de app tot muziek streamen met Android Auto® of Apple CarPlay®, er bestaat geen betere manier om de weg af te leggen.