Wintercheck


Bochane Nissan Wintercheck

De winter staat om de hoek en binnenkort moeten we allen onze autoruiten weer flink krabben. Veel mensen stranden in de winter met hun auto; met een lege accu, bevroren slot of wat dacht je van de frustratie van ramen die opnieuw bevriezen door een niet werkende verwarming! Om veilig en zonder zorgen weer de weg op te kunnen bestaat er de wintercheck.

Wat is een Wintercheck?

Tijdens een Wintercheck controleren wij je auto op 10 belangrijke punten. Als je auto op al deze punten goed scoort, kun jij veilig en zorgeloos op pad. Je ontvangt na afloop van de wintercontrole onze bevindingen en eventuele adviezen.

  1. Accu & Elektrisch systeem
  2. Banden
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Verwarming
  6. Carrosserie
  7. Uitlaat
  8. Vloeistoffen
  9. Verlichting
  10. Sloten en portieren

Wat kost de Bochane Nissan Wintercheck?

Bij Bochane is de winterinspectie helemaal gratis wanneer je Nissan+ Cardhouder bent of in het bezit bent van een Bochane Privilege Pas. Heb je geen pas? Dan is de Wintercheck slechts € 19,95

Nog meer aanbiedingen

Er zijn nog meer aanbiedingen! Voor de wintermaanden hebben wij een flink aantal producten extra aantrekkelijk geprijsd, zoals winterbanden, rubberen mattensets en dakvervoer. Profiteren van deze acties? Vraag dan meteen een offerte aan bij het maken van een afspraak voor jouw Wintercheck! Liever eerst advies? Onze serviceadviseurs vertellen graag meer over de aanbiedingen. Neem contact met hen op.