Nissan Bedrijfswagens


Bochane voor al uw mobiliteitsoplossingen!

DE BEDRIJFSWAGENMODELLEN VAN NISSAN

Nissan levert een breed modellen gamma bedrijfswagens. Is voor uw bedrijf een compacte bedrijfsauto de oplossing? Dan is de kleinste Nissan bedrijfswagen; de NV200 voor u een geschikte zakelijke keuze, welke ook volledig elektrisch aangedreven beschikbaar is. Past een grotere bestelauto beter bij uw wagenpark? Nissan levert ook de splinternieuwe NV300 en de NV400. Deze bestelauto’s zijn in diverse afmetingen leverbaar en in te richten zodat u deze optimaal in kunt zetten voor uw bedrijf.

5 jaar garantie nissan

Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*

Dit is veel meer dan zo maar een garantie van 5 jaar:

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar Nissan lakgarantie – dekt de carrosserieverf
  • 5 jaar garantie op originele Nissan-onderdelen en accessoires
  • 5 jaar Nissan pechhulp onderweg:
    dekt autopech, ongelukken en niet-gedekte incidenten zoals lekke autobanden, verloren sleutels of gebruik van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar Nissan garantie tegen corrosie van binnenuit**
  • Volledig overdraagbaar
En met service-intervallen van 2 jaar of 40.000 km voor diesel hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

Omdat uw bedrijfswagen uw gereedschap is, werken wij op basis van drie principes: een team van getrainde professionals, alle expertise gebundeld op een plaats, om u mobiel te houden. In Ede hebben we daarom voor u ons Business Center geopend zodat wij u nog beter kunnen helpen.

LCV-Range_nissan

*Vijf jaar fabrieksgarantie met een maximum van 160.000 kilometer geldig op de bedrijfswagens met een diesel- of benzinemotor, nieuw aangeschaft op of na 1 september 2015 (met uitzondering van de Nissan e-NV200: vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto).

**Onbeperkt aantal kilometers voor garanties voor lakwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie van binnenuit. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews