Nissan Juke


Stijlvol en stoer tegelijk: de Nissan Juke maakt het waar. Dit model van Nissan combineert een SUV met het design van een sportwagen. De auto heeft een heerlijke hoge zitpositie en een snelle respons, waarmee u zorgeloos de weg op gaat.

De Nissan Juke: een stijlvolle crossover

Nissan Juke Voorzijde

Stijlvolle verschijning

De Nissan Juke is een compacte crossover met een unieke uitstraling. De achterlichten zijn vernieuwd, de motorkap is strak vormgegeven en de auto is afgewerkt met gespierde lijnen. Laat u verleiden door het design van een echte sportauto en het gemak van een SUV. De indrukwekkende V-vormige grille maakt het stijlvolle design compleet.

Krachtige besturing

De kracht en het motorrendement van de Juke resulteren in een fijne, scherpe besturing. Dankzij de geavanceerde technologie voor directe inspuiting blijft het brandstofpijl bespaart. De Juke is verkrijgbaar met verschillende krachtige motoren:  benzine of dieselmotor, zowel handgeschakeld als automaat.

Tweedehands en voorraad Nissan Juke

Bochane heeft verschillende occasions en nieuwe modellen van de Nissan Juke op voorraad. Ook verkopen we de demo modellen van de Nissan Juke . Bekijk hier onze Juke occasions  of maak een afspraak om deze stoere crossover in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij u in de buurt!

Bochane Nissan scoort gemiddeld een 8.8
Dit is het gemiddelde cijfer uit 1444 beoordelingen
Bekijk reviews