• NISSAN JUKE

    DE COUPÉ CROSSOVER VAN NISSAN

Bij Bochane vanaf € 22.890,-
Private lease v.a. € 339,-

DE NISSAN JUKE: DE COUPÉ CROSSOVER VAN NISSAN

Stijlvol en stoer tegelijk: de Nissan JUKE maakt het waar. Dit model van Nissan combineert een SUV met het design van een sportwagen. De auto heeft een heerlijke hoge zitpositie en een snelle respons, waarmee je zorgeloos de weg op gaat.

Ontdek de Nissan JUKE van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Nissan JUKE

JUKE

STIJLVOLLE VERSCHIJNING

De Nissan JUKE is een compacte crossover met een unieke uitstraling. De achterlichten zijn vernieuwd, de motorkap is strak vormgegeven en de auto is afgewerkt met gespierde lijnen. Laat je verleiden door het design van een echte sportauto en het gemak van een SUV. De indrukwekkende V-vormige grille maakt het stijlvolle design compleet.

KRACHTIGE BESTURING

De kracht en het motorrendement van de JUKE resulteren in een fijne, scherpe besturing. Dankzij de geavanceerde technologie voor directe inspuiting blijft het brandstofpijl bespaart. De JUKE is verkrijgbaar met verschillende krachtige motoren: benzine of Dieselmotor, zowel handgeschakeld als automaat.

TWEEDEHANDS EN VOORRAAD NISSAN JUKE

Bochane heeft verschillende occasions en nieuwe modellen van de Nissan JUKE op voorraad. Ook verkopen we de demo modellen. Bekijk hier onze Juke occasions  of maak een afspraak om deze stoere crossover in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt!

 

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Bel ons Bel ons