• NISSAN JUKE

    DE HYBRID CROSSOVER VAN NISSAN

Rijklaar vanaf € 33.990,-
Private lease via ANWB v.a. € 339,-

DE NISSAN JUKE: DE COUPÉ CROSSOVER VAN NISSAN

Stijlvol en stoer tegelijk: de Nissan JUKE maakt het waar. Dit model van Nissan combineert een SUV met het design van een sportwagen. De auto heeft een heerlijke hoge zitpositie en een snelle respons, waarmee je zorgeloos de weg op gaat.

Ontdek de Nissan JUKE van binnen en van buiten

Download een brochure of prijslijst van de Nissan JUKE

JUKE

STIJLVOLLE VERSCHIJNING

De Nissan JUKE is een compacte crossover met een unieke uitstraling. De achterlichten zijn vernieuwd, de motorkap is strak vormgegeven en de auto is afgewerkt met gespierde lijnen. Laat je verleiden door het design van een echte sportauto en het gemak van een SUV. De indrukwekkende V-vormige grille maakt het stijlvolle design compleet.

KRACHTIGE BESTURING

De kracht en het motorrendement van de JUKE resulteren in een fijne, scherpe besturing. Dankzij de geavanceerde technologie voor directe inspuiting blijft het brandstofpijl bespaart. De JUKE is verkrijgbaar met verschillende krachtige motoren: benzine of dieselmotor, zowel handgeschakeld als automaat.

TWEEDEHANDS EN VOORRAAD NISSAN JUKE

Bochane heeft verschillende occasions en nieuwe modellen van de Nissan JUKE op voorraad. Ook verkopen we de demo modellen. Bekijk hier onze Juke occasions  of maak een afspraak om deze stoere crossover in het echt te bewonderen. Er zit altijd wel een Bochane-vestiging bij jou in de buurt!

NISSAN JUKE ACTIES

(1) Benoemde maandbedragen zijn o.b.v. JUKE Visia met 27% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn o.b.v. 60 maanden looptijd, 20% slottermijn en een jaarlijks kostenpercentage van 2,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 60 maanden. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Minimaal te financieren bedrag is € 5.000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar standaard fabrieksgarantie + 2 jaar gratis verlengde garantie, met een maximum tot 150.000 km. De actie is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

(2) Consumentenadviesprijs o.b.v. de meest recente prijslijst, incl. btw, bpm, leges, tenaamstellingkosten, recyclingbijdrage en eventuele toepasbare kortingen. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 09-20

Occasions Occasions Werkplaats Werkplaats Openingstijden Openingstijden Chat Chat